جوش شیرین خودش به ریه اسیب میزنه لطفا تجویز نکنید برای کسی.گفتن خطرناکه انجامش ندین
من انجام دادم
چيزيم نشد
شما كه تحربشو نداري از روي حرف بقيه قضاوت كنم عزيزم
قاعده هشتم:🍀هیچگاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز میکند. حتی اگر هماکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاههای دشوار باغهای بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواستهات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواستهاش محقق نشده، شکر گوید.
قاعده هشتم:🍀هیچگاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز میکند. حتی اگر هماکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاههای دشوار باغهای بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواستهات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواستهاش محقق نشده، شکر گوید.
روز دوم رفتم پیش پزشک برام سرم و چهارتا آمپول تزریق کردن برای تب و گر گرفتگی استامینوفن میخوردم،جوشونده ی آویشن فراووون میخوردم هر وعده سوپ میخوردم آب هویج و مایعات دیگه خیلی خیلی میخوردم جوری که مرتب دستشویی بودم روز ششم یه ب کمپلکس و ب ۱۲ تزریق کردم الان خیلی بهترم روز دوازدهم قرنطینه ام
آره عزیزم بهتره پیش پزشک بری اگه احتمال داد کروناست فقط استراحت کن و سوپ و مایعات فراوون بخور و خودتو تقویت کن من به ۴۰۳۰ زنگ زدم گفتن اصلا خودتونو درگیر تست نکنید
من انجام دادم چيزيم نشد شما كه تحربشو نداري از روي حرف بقيه قضاوت كنم عزيزم
یکی از کاربرای همین جا به خاطر این تجویز های الکی گفت ریه ام به خاطر جوش شیرین داغون شده.تمام پزشک ها دارن میگن نکنین این کار رو حتما یه چیزی میدونن که میگن .حالا شما شانس اوردی طوریت نشده ممکنه بقیه این شانس رو نداشته باشن!!!