یه مموری ۳۲ گیگ داشتم که تمام عکس و فیلمهای دخترم روش بود. از روی گوشی برداشتم گزاشتم کنار دستم. دخترم رو بردم دسشویی. تا دسشویی رو شستم اومدم دیدم مموریه رو تکه تکه کرده،
فقط سکته نکردم. اینقدر ناراحتم.
ایا راهی هست اطلاعاتش رو بازیابی کنم؟ ۴ تکه شده
اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
آخه بعدش کلی چیز از اینترنت دانلودد کردم. عکسها هم مال دو سال پیش تا الان بوده. بازم میشه؟
حالا امتحان کن بدنیسش
آخه بعدش کلی چیز از اینترنت دانلودد کردم. عکسها هم مال دو سال پیش تا الان بوده. بازم میشه؟
حالا امتحان کن بدنیسش ضرر نمیکنی