رفتم دستشویی یه سایه ی خیلی بزرگ دیدم داشت ازم رد میشد و راه میرفت من کب کرده بودم وقت نگاه میکردم رفتم دستشویی انگار در دسشویی رو میزدن اومدم بیرون دیدم هیچکی نیست
چه خوب ایدنفعه دیدیش جای گنجو به زور ازش بپرس یابزار واست یه کاری کنه اصلانترس
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
ترو خدا راس میگی مگه میشه کمک کننن به نظرتون مهربونن یا به ادم ضرر میزنن
دونوعن مسلمون وکافر مسلمون باشن کمک میکنن کلا دلت شور زد بسم الله بگیر دور میشن اگه توخونتون قرآن هست که اصلا نمیتونن اسیبی بزنن چون ایات قران پراز فرشته هست ازت محافظت میکنه یه ایه الکرسی زیر بالشتت بزار ارومبخواب هیچنیرویی بالاتر از قران و خدا نیس باورکن
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم سختیهاااا کشیدم الهی نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤