2777
2789
عنوان

جن

321 بازدید | 29 پست

رفتم دستشویی یه سایه ی خیلی بزرگ دیدم داشت ازم رد میشد و راه میرفت من کب کرده بودم وقت نگاه میکردم رفتم دستشویی انگار در دسشویی رو میزدن اومدم بیرون دیدم هیچکی نیست 

ماهم تلویزیونمون دوبار از دیشب خودکار روشن شده

روشن شدنشو میتونم توجیح کنم اما اینکه مود تلویزون عوض می‌شه اینو کجای دلم بذارم😐

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چه خوب ایدنفعه دیدیش جای گنجو به زور ازش بپرس یابزار واست یه کاری کنه اصلانترس 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
ترو خدا راس میگی مگه میشه کمک کننن به نظرتون مهربونن یا به ادم ضرر میزنن

دونوعن مسلمون وکافر مسلمون باشن کمک میکنن کلا دلت شور زد بسم الله بگیر دور میشن اگه توخونتون قرآن هست که اصلا نمیتونن اسیبی بزنن چون ایات قران پراز فرشته هست ازت محافظت میکنه یه ایه الکرسی زیر بالشتت بزار اروم‌بخواب هیچ‌نیرویی بالاتر از قران و خدا نیس باورکن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

خونه بابای منم داره.😥دیگه برا اینا عادی شده.البته فرشتس ن جن

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
ماهم تلویزیونمون دوبار از دیشب خودکار روشن شده روشن شدنشو میتونم توجیح کنم اما اینکه مود تلویزون عو ...

واااااای تو سایت نارسیسا هم هس؟😍دفعه بعد خواستم تاپیک بزنم بجز @پروفسوراسنیپ و @میس_هرماینی و @لرد_والدمورت  و @هری_پاتر  باید @narsisa_malfoy   رو هم تگ کنم😂😍😍😍

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
دونوعن مسلمون وکافر مسلمون باشن کمک میکنن کلا دلت شور زد بسم الله بگیر دور میشن اگه توخونتون قرآن هس ...

ی کاش یه خوبش بیاد سمتم بهم  درس بده اخه میخوام ازمون وکالت شرکت کنم هیچی بلد نیستم

برام یه صلوارت میفرستی