2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر میری قرص پماد میده تو دوهفته خوب میشی...هربار کرم زدی برای بعدش کامل بااب ولرم بشور ولباس زیر ج ...

من دکتر بهم گفت واسه جلوگیری از عود مکرر تا ۳ ماه صبح و شب آسیکلوویر بخور ...آخه اینجور که کلیه و کبدم نابود میشه و چقدر نظرات متفاوته شاید به ۵۰ تا دکتر زن پیام دادم ۱کی میگه نه زیاد قرص نمیخواد بخوری تبخال مکرر عود میکنه ۱کی میگه نه حتما قرص بخور که مکرر عود نکنه اصلا گیج شدم....خودم بیزازم از قرص خوردن

وای دوبار گرفتم 

دردش زیاد بود طوری که نمیتونستم راه برم سه تا پماد داد بهم و یه شامپو بچه فیروز خریدم بدنم با شامپو میشستم بعد پماد میزد داغون بودم بار اول تب و لرزم داشتم 

ولی بار دوم کمتر بود دردشم کم بود بازهمون پماد و شامپو 

بار اول 25 رپز طول کشی تا خوب شذم بار دوم 15 روز

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عوارض اين مريضي چيه؟

خداروشکر اصلا عوارض نداره من کاملا از دکتر زنان در موردش پرسیدم.مثل زگیل نیست که عامل سرطان دهانه رحمهه...این فقط مکرر عود میکنه و وقتی زخمه اذیت میکنه وگرنه اصلا خطری نداره...فقط اونایی که تا حالا نگرفتن موقع بارداری بگیرن خطرناکه..و ترجیحا باید سزارین باشی.

ن  مگه اونجا هم تبخال میزنه  ؟ یعنی میترسه آخه من ترسیدنی تبخال میزنم

اگر رابطه دهاتی داشته باشی با رحم و طرف مقابل تبخال داشته باشه میگیری😭😭😭

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عزیزم اگر متاهلی تبخال میتونه از طریق رابطه دهانی به شما انتقال داده بشه بیشتر بیرون میزنه ولی امکان ...

من تبخالم خیلی کوچولو بود ولی مشخص بود که هنوز فعاله..نمیدونستم نزدیکی داشتم یعنی الان ممکنه داخل واژنمم بزنه؟؟؟؟

وای دوبار گرفتم  دردش زیاد بود طوری که نمیتونستم راه برم سه تا پماد داد بهم و یه شامپو بچه فیر ...

واااای چقدر زیاد..مگه بزرگ و زیاد بودن؟؟؟آره شنیدم دفعات بعدد بگیری خفیف تر میشه.ولی واسه من اصلا درد و سوزش نداره.خیلی خیلی گم