2777
2789
عنوان

حالم خرابه

277 بازدید | 12 پست

نمیتونم عادتی که از بچگی داشتم رو ترک کنم بهش نیاز دارم وقتی بچه بودم گرفتار این کار شدم با گذاشتن بالشت وسط پام وتکون دادنش یه احساس خوبی داشتم این شده بود برای من بازی چون حس خوبی بهم دست میداد فکر میکردم یه حس طبیعی هست یه کار طبیعی که همه انجامش میدن ودرموردش باهیچکس حرفی نزدم تا اینکه بزرگتر شدم وبرام گوشی خریدن وبا جستجو فهمیدم این کار یعنی چی ولی برام شده بود عادت بهش اعتیاد پیدا کرده بودم واین اعتیاد هم چنان ادامه داره نمیدونم باخودم چیکار کنم شرایط ازدواج هم ندارم از بچگی گرفتارش شدم همه میگن گناه بزرگیه هرکاری میکنم نمیتونم ترکش کنم شما تاحالا موردی مثل من دیدین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی میگی دقیقا

خدایا شکرت هزاران بار ب هزاران دلیلدرتاریخ ۲۰/۷/۱۴۰۰بیبی چکم مثبت شد۲۶/۷/۱۴۰۰سونو رفتم و ساک تشکیل شدع بود قراره ۳هفته دیگه برم و صدای قلب نینی کوچولو مو بشنوم خدایا میشه خواهش کنم هرکی منتظر این لحظه هاس ب آرزوش برسونی اخه هیچ لذتی تو دنیا بالاتر از مادرشدن نیست خدایا تو رو به فاطمه زهرا هرکی دلش نینی میخاد هرچه زودتر مامان بشه میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستین؛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

چند وقت یبار هست؟

سعی کن فاصله بندازی بعد هردفعه فاصله هارو بیشتر کن ازسرت میفته

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
عزيز دركت ميكنم اما بدون اين نياز با ازدواج هم از بين نميره اين يه نوع اعتياده متاسفانه😔

چ عجب یکی پیدا شد درکم کنه مرسی آبجی من از۷سالگی بدون اینکه بدونم این کار چی هست گرفتارش شدم اونم به عنوان یه بازی آرامش بخش میگن گناه بزرگیه دارم دیوونه میشم برام دعا کنید بتونم ترک کنم حالم از خودم بهم میخوره