2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم پیش مادرشوهر .ولی هوبه مادرشوهرم فرشتس .ولی بازم با این حال مشکلاتی دارم وقتی مهمون میاد و اینل ک نگم همش دردسره واسم ...ولی خوب به نفعمونه کرایه و رهن خونه ها  سر به فلک کشیده 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
حتی ب شوهرم میگم بیا بریم ی جای دور و ارزون همه طلاهامو میفروشم میگه طلاها مال خودمه ،خداتو شکر کن م ...

عزیزم منم مشکل تورودارم.خیلی سختمه چه شباک تاصبح گریه کردم وشوهرم قبول کرده ولی فرداش دوباره روزازنو.نمیدونم چیکارکنم دیگه بچم داره تواین شرایط بزرگ میشه.نگرانشم چجوری تربیتش کنم

خورشیدخانم عزیزم منم مثل تو مادرشوهرم ب همه کارم  کارداره این سه سال  برام سی سال گذشت و مشکل اینکه شوهرم اصلا  نمیگه باشه بفکرم هرچیم من بگم میگه ازمن نخواه از خدابخواه البته ک ازخدا میخام  چند وقته شوهرم رفته شهرستان برای کار شرایطم خیلی سختترشده

مثلا شب خوابم با دخترم یهو مثل دیوونه ها درو باز میکنه میاد داخل در سمت حیاطم باز میکنه میره ک چرا درارو بستی گرمه بزار هوابیاد بره من اون پایین دلرم میسوزم میدونین چون خونه خودشه هزاربار تو بحثا بهم گفته برو بیرون ازینجا منم از این خونه و صاحبش متنفرم😢😢