2777
2789

چرا نمیری بدی آماده برات بگیرن با دستگاه 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@دلبررر 😂امروز بدو بدو باید اینور اونور بریم

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

@دلبررر   😂امروز بدو بدو باید اینور اونور بریم

😂😂😂😂🙊😁 جوون بلدی آبغوره گرفتنو؟

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

با دستگاه 

عه فانتوم چطوری تو خواستم  بهت پیام بدم 😃 حالت خوبه خوشی عشقم 

عروسی کیه😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

😂😂😂😂🙊😁 جوون بلدی آبغوره گرفتنو؟

😂😂😂نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه فانتوم چطوری تو خواستم  بهت پیام بدم 😃 حالت خوبه خوشی عشقم  عروسی کیه😁

سلام عزیزدلم 

کم میام سایت فداتشم

تو چطوری

عروسی که فعلا لغوه واسه کرونا

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

مامانم اینجوری میگیره:

غوره رو با خوشه بشور. بریز تو آبکش زیرشم قابلمه سایز مناسبشو بذار با دسته چوبی بزرگ بکوب محکم نه که دونه ها له بشن. نمک هم بپاش روش. هر وقت هم چوب از دونه ها جدا شد بردار بنداز بیرون. آخر ک خوب کوبیدی تفاله ها رو بریز تو یه گونی نو و تمیز زیرشم آبکش و قابلمه بذار. تا همه آبش در بیاد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
آلودست توی کرونا طرف اصن دستش هم نمشست  عطسه و سرفه هم میکرد ماسک هم نداشت

خب ببرین یه جای تمیز یا با مخلوط کنی چیزی تو خونه بگیر

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️