2821
2789

نه پول نمیگرفتن اولش ...

ولی پارسال گفتن ۵۰۰ تومن بریزید بره تو بورس رشد میکنه ... ما تریختیم گفتیم مث بقیه دزدیاشونه ... ولی واقعا الان اونا که ۵۰۰ دادن ۸ میلیون جلو اند

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

نه پولی نبود سهامی بود که دولت یه تومن به ازای هر عضو خانواده های کارمندا و روستایی ها به شرکت های بورسی داد

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سال حدود ۸۷ و ۸۸ بود 

کارمتدهای دولتی حقوق بگیر از طرف کار ثبت نام شدن

کمینه امداد و بهزیستی واسه مددجوهاا.بقیه مردم یه شرکت بود که پول نگرفتن

بقیه مردم بابد مستقیم به شرکت سهام عدالت میرفتن فرم پر میکردن مگه مبلع در حد ده هزار واسه ثبت نام میگرفتن 

من که خودم ندارم اما به نام شوهرم هست مادرشوهرم چند وقت پیش زنگ زده بود که ما میخوایم سهاممون رو بفروشیم رفتیم بانک پرسیدیم گفتن به نام فلانی هم هست یعنی شوهر من بعد به شوهر من گفتن توام مدارکت بیار ببریم بانک، من گفتم ما که نمیخوایم بفروشیم، دوباره گفت مدارکت بیار حس میکنم میخوان خودشون بردارن سهام ما رو

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم
نه پولی نبود سهامی بود که دولت یه تومن به ازای هر عضو خانواده های کارمندا و روستایی ها به شرکت های ب ...

پس پول نگرفتن خانواده شوهر منم اون زمان که اسم مینوشتن تو روستا بودن بعد اومدن تو شهر 

پس پول نگرفتن خانواده شوهر منم اون زمان که اسم مینوشتن تو روستا بودن بعد اومدن تو شهر 

بله به روستاییا تعلق گرفت

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
بله به روستاییا تعلق گرفت

اهوم ممنون عزیزم مادرشوهرم میخاد مال شوهرمم بفروشه حالا شوهرمم میگفت بدیم بهشون چون موقع ثبت نام اونا پولش دادن 

اهوم ممنون عزیزم مادرشوهرم میخاد مال شوهرمم بفروشه حالا شوهرمم میگفت بدیم بهشون چون موقع ثبت نام اون ...

چقدر زرنگن اول‌ا نزار بقروشه الان داره گرون میشه بع‌دم واسه خودتونه اونا پولی بابتش ندادن

چقدر زرنگن اول‌ا نزار بقروشه الان داره گرون میشه بع‌دم واسه خودتونه اونا پولی بابتش ندادن

آره خیلی زرنگن، منم گفتم ما نمیخوایم بفروشیم ولی خوب شد با راهنمایی های بچه های اینجا فهمیدم اون موقع پولی ندادن، چون مطمئنم دوباره میگن سهامت بده به ما