2777
2789

دختر نازنازی .

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفر به دیار عشق

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

بادبادک باز اثر خالد حسینی 

خیییییییلی خوبه بخونش حتما

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

بچه ها بهترین کتابای دنیا اینجا تخفیف فوق العاده ای خورده. من کلی خریدم میدونم توی این اوضاع قرنطینه و کرونا کتاب خیلی بدردمون میخوره بخصوص با این قیمتا. از دستش ندید

تا 74% تخفیف بهترین کتاب های دنیا

دلم بدجور گرفته 

نه راه پس دارم 

نه راه پیش 

یه شوهر هوسباز نصیبم شد.مجردیش خوب بود از وقتی اینستا اومد بیشتر چشم و گوشش باز شد و خیانت کردن شروع کرد تا الان که هم خواب شده باهاشون پول میزنه براشون 

بی بازگشت 

بامداد خمار 

پروانه (خیلی قشنگ و متفاوت بود)

خیلی خوندم الانیاذم نمیادلامصب 

الهه عشق هم قشنگه 

بادبادک باز 

زندگی پی

برزخ اما بهشت 

بوی باران

حسین جان دست من گیر که این دست همان ست که من سالها از غم هجران تو بر سر زده ام.⁦❤️⁩⁦❤️⁩