2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد همه صادق نیست

ولی خیلی وقتا خودشون هنوز بچه ان...رفتار با بچه رو بلد نیستن

با بچه مثل بزرگها رفتار میکنن ...طوری میشه که بچه درواقع میشه خواهراشون یا برادرشون نه فرزند....

شخصا ۲۶ تازه ازدواج کردم فقط دیدم

من ۲۵ سالمه پسرم‌کلاس چهارم میره شامل میشم یانه😁

چن سالگی ازدواج کردی؟! 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

من از وقتی ازدواج کردم یعنی ۱۵سالگیم عاشق بچه بودم و بچه میخواستم ولی شوهرم راضی نبود میگفت زوده بعد ۴سال بالاخره رضایت داد بچهدار بشیم و تو۱۹سالگیم بچه دارشدم،واقعا عاشقشم و خنده اش دنیامه😍😍اما مادر بودن واقعا از خود گذشتگی میخواد چون بچه بیشتر وقتت رو میگیره،اما اگه نتونی از علایقت بگزری هم بچه اذیت میشه هم خودت عذاب وجدان میگیری

بنظرم سه سال بعد عروسی خوبه البته اگه امادگیشو داشته باشید

پرسند زه ما که ایید؟گویید ما گمشـــدگان  ♥هیچکســـــــــــانه پادشــــــــــاهیم♥