2777
2789
عنوان

امیدی ندارم

158 بازدید | 17 پست

به بچه دار شدن ...نمیدونم چرا فکر می کنم هیچوقت مادر نمیشم 

از طرفی ته ته دلم دوس ندارم بچه دار بشم 

دوس دارم وقتی همه چی خریدیم و به حساب خودم پولدار شدیم فقط خوش بگذرونم بدون استرس بچه و ..

از طرف دیگه هم هر کی ازم راجع به بچه میپرسه ناراحت میشم و میگم چرا خدا یه بچه نمیده به ما؟؟؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

این حس دوگانگی رو همه دارن اما خوب که فکر کنی میبینی تو این مملکت حسابی پولدار شدن و خوشگذرونی کردن وجودنداره☺پس خونوادتو تکمیل کن روزیشم میاد

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ناراحتی نداره خب این بار هر کی پرسید روک بگو بچه دوست نداری 

یه بار سقط داشتم ،بعضیا بهشون میگم بچه دوس ندارم پررو پررو با تمسخر چشاتو نگاه می کنن 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
یه بار سقط داشتم ،بعضیا بهشون میگم بچه دوس ندارم پررو پررو با تمسخر چشاتو نگاه می کنن 

دقیقا خدا لعنتشون کنه😑

منم بچه میخوام ندارم فک می کنم بما نمیدن

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

بس که نفهمن تو هم کار منو کن هر کی دیدی تو زندگیت بت موج منفی میده مثل امثال اینا قاطی ادم حسابشون نکن ایشاله ک خدا یه بچه ناز گوگولی بت میده عزیزم غصه نخور امیدت به خدا باشه حالا پیش دکتر رفتی؟

قهرمان زندگی خودت باش😊💪
دقیقا خدا لعنتشون کنه😑 منم بچه میخوام ندارم فک می کنم بما نمیدن

من هیچوقت چیزایی که داشتم رو تو چشم کسی نکردم ،دقیقا یادمه مجرد بودم دوسه نفر تو فامیل و محل کار بود که چند سال بچه میخواستن و سنشونم بالا بود همیشه پیش خودم براشون دعا می کردم ...نمیدونم این بیشعورا چرا اینطور میپرسن و پز بچه هاشونو میدن ...

بس که نفهمن تو هم کار منو کن هر کی دیدی تو زندگیت بت موج منفی میده مثل امثال اینا قاطی ادم حسابشون ن ...

آره ،تو سیکل آی وی افم ،انتقال دادم ،یکشنبه باید برم برای آزمایش بارداری

من هیچوقت چیزایی که داشتم رو تو چشم کسی نکردم ،دقیقا یادمه مجرد بودم دوسه نفر تو فامیل و محل کار بود ...

خیلی بده مخصوصا ک تو فامیل همه همون سال اول بچه دار شدن

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
آره ،تو سیکل آی وی افم ،انتقال دادم ،یکشنبه باید برم برای آزمایش بارداری

فقط غصه نخور عزیزم یکی از اشناهای ما هم بچش سقط شد ولی بیاو ببین بعدش خدا چ فرشته هایی بش داد ایشاله که خدا کوچولوی ناز بت بده دلت اروم بگیره عزیزم

قهرمان زندگی خودت باش😊💪
خیلی بده مخصوصا ک تو فامیل همه همون سال اول بچه دار شدن

حالا ما خودمون سال اولو نخواستیم بعدش که خواستیم سریع باردار شدم اما خارج رحمی بود و کارم به عمل کشید ،بعدش دیگه باردار نشدم ۰🥺

فقط غصه نخور عزیزم یکی از اشناهای ما هم بچش سقط شد ولی بیاو ببین بعدش خدا چ فرشته هایی بش داد ایشاله ...

ممنونم عزیزم ،ان شالله به همه سالم و صالحش رو بده 

حالا ما خودمون سال اولو نخواستیم بعدش که خواستیم سریع باردار شدم اما خارج رحمی بود و کارم به عمل کشی ...

منم یسال اقدامم باردار نشدم تازگیا شوهرم از داد مشخص شد سرعت و تعداد کمه

منم یسال اقدامم باردار نشدم تازگیا شوهرم از داد مشخص شد سرعت و تعداد کمه

اون با دارو خوب میشه ،اصلا نگران نباش عزیزم ،ان شالله به وقتش به همه مون‌میده و دل ما هم شاد و آروم میشه