2777
2789

همون خونه بابات خوب جاییه 

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خواستگار با دعا پیدا نمیشه گلِ من 

فقط شانس مهمه 

چیزی که من فهمیدم اینه که این روزا هر چی متین تر و بی حاشیه تر باشی سرت بیشتر بی کلاه میمونه 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

خدابزرگه نیمه گمشده ت هم پیدا میشه حتما ی حکمتی هس ...فقد از خدا بخواه معجزه میکنه

ازخدانخواه همه دنیا رو ب تو بدهد...از خدا بخواه کسی را ب تو بدهد ...ک تورا ب همه دنیا ندهد..!
خدابزرگه نیمه گمشده ت هم پیدا میشه حتما ی حکمتی هس ...فقد از خدا بخواه معجزه میکنه

من ک تنها امیدم خداس ولی انگار خدا منو نمیبینه

لطفا برام دعا کنید قبل محرم نامزد کنم😞💔
بدم نیست

شاید جایی نمیری کسی ببینتت و خوشش بیاد چون منم تا پارسال یه دونه ام نداشتم گفتم دیگه بستن بخت منو تا امسال ک دومورد پیدا شد بعدا فهمیدم چون توخونم چجوری میخواد خواستگار پیدا بشه وقتی منو نمیبینن