2777
2789

مدیکور 

من هرچی زدم جوابش درست بود البته قطره چکونیش نه نواری 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه نواری هست؟تو شهر ما ک هیچ مارکی نواریش نیست.

نمیدونم تو نینی سایت که چند نفر از نواری استفاده کردن عکس گذاشته بودن 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
نمیدونم تو نینی سایت که چند نفر از نواری استفاده کردن عکس گذاشته بودن 

تو دیجی کالا دیدم بود.

خاله ام بارداری هاشو همش با همین  نواری ها می فهمید.

البته ۳ تا سقط داشت و الانم یه پسر.

مدیکور فکر میکنم مثبت کاذب زیاد داره. روژان رو هیچی نمیدونم.

من مثبت کاذب ندیدم از مدیکور شاید ۳۰ تا زدم 

تا سه ماه پیش هی میزدم یوقت حامله نباشم 

من مثبت کاذب ندیدم از مدیکور شاید ۳۰ تا زدم  تا سه ماه پیش هی میزدم یوقت حامله نباشم

۳۰ تا؟  

جالبه واقعا برای خیلی ها درست میشه.

فکر کنم جوابش واقعا همون ۵ دقیقه اول معتبره و بعد نباید ب جوابش اعتنا کرد.

۳۰ تا؟     جالبه واقعا برای خیلی ها درست میشه. فکر کنم جوابش واقعا همون ۵ دقیقه اول معتب ...

۳۰ تا که یه ماه نزدم هرماه میزدم 

تو این پنج سال که از  تولد دخترم میگذشت استفاده کردم 

۳۰ تا که یه ماه نزدم هرماه میزدم  تو این پنج سال که از  تولد دخترم میگذشت استفاده کردم&nb ...

ببخشيد كِي بايد بي بي زد ك جوابش كاذب نباشه؟

و اينكه اگر ميشه لطفا تايپيك منم ببينيد اگر تجربه دايرد راهنمايي كنيد ممنونم😶❤️🙏🏻

2790
2778
2791
2779
2792