2777
2789
عنوان

مدل لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 100433 بازدید | 1031 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شمارت کارت6104337079246631 به نام زهرا انصاری http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=749256& همه ی ما یا مادریم یا در آرزوی مادر شدن.اینک زمان امتحان ماست .ابوالفضل کوچولو در انتظار سلامتیست با کمک هر چند ناچیز من و تو .آنگاه که مادر ابوالفضل از این غم رهید من و تو هم شاید........... . .
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
رنگ اکرلیک پارچه بخرید پالت و قلم مو و چسب بیندر بعد رنگ و تو پالت بریزید با چند قطره بیندر قاطی کنید و شروع کنید به رنگ کردن قبلش طرح و روی لباس بکشید می تونید از کاربن کمک بگیرید وقتی رنگ خشک شد از پشت و جلو لباس طرح و اتو کنید من فرداش اتو کردم وقتی دارین رنگ می زنید وسط لباس یه کتابی چیزی بزارین که رنگ از لباس نفوذ نکنه
می تونید روی مانتو و شال های سادتون طرح های اسلیمی بکشید
می تونید روی تیشرتهاتون بکشید
و می تونید اکلیل هم قاطی رنگتون بکنید
با قلم مو 000 دورگیری بکنید
می خواستم آموزش درست حسابی تصویری بزارم ولی اینجا پارچه و چرخ ندارم بخوام کار کنم
خدایا
رنگ اکرلیک مخصوص پارچه

چسب بیندر

اینا هر کدوم متفاوت هستن رنگ اکرولیک من سه رنگ اصلی و صورتی بنفش و مشکی و چند رنگ دیگه +اکلیل خریدم

رنگها متالیک و مات دارن بهتره رنگ های مات بخرید +پودر اکلیل صدفی طلایی و نقره ای که با خود اکلیل درشت فرق داره و می تونید به رنگ مات اضافه کنید تا رنگهاتون متالیک بشه البته اگر خواستین

رنگ ها رو جنس خوب بخرید من چون وقت نداشتم از خرازی نزدیک خونه خریدم و ترک داشت ولی جنس های بهتر هم هست فکر کنم هر رنگ حدود 7500 تا 9500 قیمتشه

خود چسب قیمتش کمه
خدایا
http://upload7.ir/imgs/2014-02/02681804184286171570.jpg
سلام بالاخره منم اومدم کلاسم تموم شد و راحت نشستم اینو برای شوهرم دوختم خیلی سخت بود ولی ارزششو داشت ..
البته یه پالتو خوشگلم برای پسرم دوختم که عکس اونم میزارم ......
اللهم عجل لویک الفرج,,,,,,,,, اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمدو عجّل فرجهم........"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبی بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ" دریاب این دل را...