2777
2789
عنوان

مدل لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 100433 بازدید | 1031 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزل بانو
+2

1392/6/12 10:34 ق.ظ

اصول دوخت از روی بوردا این‌طوریه
اگر دقت کنی گوشه سمت چپ نوشته نقشه آبی رنگ قسمت B (قسمت‌های یک تا ده). سایزها رو هم همون‌جا نشون داده که مثلا برای سایز 44 خط چینه و برای سایز 46 خط کامل.
حالا همراه این مجله‌ات باید یه سری الگو هم باشه، تو اون صفحات الگو (معمولا لای مجله میذارن) بگرد قسمت B رو پیدا کن. حالا خطوط آبی رو پیدا کن. پایین و بالای اون برگه اعداد رو می‌بینی یک تا 10 آبی مربوط به الگوی شماست. باید خطوط آبی رو دنبال کنی و با توجه به سایزت خطوط آبی مربوط به سایز خودت مثلا اگر سایز شما 44 هست خطوط آبی خط چین مثل نمونه‌ای که برات گذاشته رو دنبال کن.
در ضمن هر قسمت یک تا ده رو باید جدا جدا بکشی. می‌تونی از کاغذ الگوی نازک (مثل کاغذ روغنی) یا مشمع شفاف بزرگ استفاده کنی و بذاری روی اون صفحه الگو و دونه دونه قسمت‌های مختلف رو بکشی و در بیاری. حتما همه شماره‌ها و نوشته‌های روی الگو رو هم روی الگوی خودت منتقل کن تا برای دوخت راحت باشی. شماره قسمت‌ها رو هم بنویس رو الگوت.
بعدشمبا توجه به توضیحات مجله الگوهات رو میذاری رو پارچه و با زاپاس مناسب برش میزنی و میدوزی و به سلامتی می‌پوشی خوشگل میشی مثل یه دسته گل میشی!!!

فقط یک پیشنهاد اگر خیاطی بلد نیستی بهتره یه الگوی ساده‌تر پیدا کنی در حد یه دامن یا بلوز ساده که تکه‌های الگو کمتر باشه و اول اونو بدوزی بعد.

در مورد سایز هم بگم که الگهای بورداهای مختلف براساس سایز استاندارده. تا اونجا که به‌نظرم میاد این الگوی شما مربوط به مجله کوکه تو این مجله بگردی خودش سایزها و اندازه ها رو ه زده می‌تونی با اندازه‌های خودت چک کنی و مطمئن بشی.
اللهم عجل لولیک الفرج
چند تا نکته برا دوخت پالتو با آستر کشی
روبان
+1

1392/6/14 2:04 ب.ظ

مثلا اگر برش داره روی تن بچه هم الگو رو بزار و از خوب بودن جاش مطمئن شو زود دست به قیچی نشووووووووووووووووو
حتمن یکی دو سایز بزرگتر بگیر چون آستر میاد توش تنگ میشه حساب لباس زمستونی رو هم بکن مخصوصا برای آستینهاش
حالا از الگو مطمئنی
الگو رو بزار روی پارچه اصلی و برش بزن اگر پارچت مخمله همه رو به یک سمت برش بزن الگو ها رو سرو ته نزار پارچه مخمل خواب داره سایه میندازه
حتمن آسترو و پارچه روییت همرنگ باشن که اگر ایراد داشتی زیاد تو ذوق نزنه
حالا رویی رو برش زدی به پرو برسون و تن بچه کن اگر ایرادی داشت بگیر و درست کن بعد آسترو ببر
قسمت پیش پالتو رو اگر میخواهی خوشگل بشه لایی مویی بده یا لایه پارچه ای چستی مواظب باش بیراه نندازی که اگر بشوری آب میره و لباستو خراب میکنه
آسترو عین رویی ببر ولی اگر رویی برش داره دیگه رو آستر اعمال نکن آستر تا حد امکان ساده
سجاف های لباست رو آماده کن و از جنس رویی ببر
بعد سجافها رو روی آستربدوز وقتی رویی رو دختی آستینم سوار کردی
حالا نوبت آستره بادقت میدوزی و میدی داخل رویی
لب آستینها از داخل چرخ میشه
لب سجافها از داخل چرخ میشه و حسابی اتو کاری
یقه هم سوار میشه و از پشت چرخ میشه پایین کارو جدا جدا چرخ کن و او بزن
امید وارم چیزی از قلم نیافتاده باشه
اللهم عجل لولیک الفرج
پالتو دخملی: الگو رو از رویه یکی از پیراهناش کشیدم وهمه اندازه ها رو باضافه ٢سانت کردم چون پالتو باید گشادتر باشه الگو استین که ساده و یه مچ برای سر استین ٥سانت مستطیل مچ رو بلندتر گرفتم به جای دکمه روی همدیگه قرار گرفتن بالاتنه هم از خط کمر برش زد و یه کمر ٥سانتی دوختم پشت پالتو هم از برش خط کمر قسمت دامن پالتو دو برابر جلو گرفتم و چین سوزنی دادم یقه هم یه یقه ب ب با پشت گردن در اوردم بعد یه یقه دیگه با اختلاف ٣سانت از یقه قبلی در اوردم روی هم قرار دادم و کوک گرفتم بعد دوتا یقه رو با هم به بالاتنه وصل کردم استر هم کامل دوختم فقط از قسمت سر استین و پشت یقه و سجاف های جلو وصل کردم حلقه استین ها کاملا جدا دوختم پایین لباس هم پسدوزی کردم برای کلاه هم به همون شکل کلاه استر دوختم و پس دوزی کردم