2777
2789
عنوان

بی بی چک

183 بازدید | 23 پست

خانوما من فردا موعدمه و امروز بی بی چک زدم منفی‌بود ..یعنی بار دار نیستم؟ یا ممکنه باشم وزود زدم؟

آخه نوشته بود ۱۴ روز بعد آخرین اقدام نشون میده 

من ۱۴ روز از اولین اقدامم میگذره 

خدایا شکرت که به من نعمت مادرشدن روعطاکردی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منن دو روز قبل موعد زدم منفی بود روز بعد موعد یک هاله انداخت و باردار بودم

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
نه چهار بار اقدام کردم که از اولین اقدامم دوهفته میگذره

بزار چندروز از موعدت بگذره.عجله نکن

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 
پس خداکنه مال منم اینطوری باشه

انشا... که باشه من بعد یک سال اقدام باردار شدم عجله نکن عزیزم یادمه ماه قبلش خیلی ناراحت شدم گفتم دیگه بیخیال بچه شدم شد شد نشد هم نشد رفتم دنبال کارای اداری و باشگاه و ...دقیقا همون ماه باردار شدم شما هم استرس نداشته باش بزن به بی خیالی باردار میشی

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
دقیقا عین من

ای جووونم خدا حفظش کنه انشا... سالم و شاد بغلش بگیری دختر منم الان 17 ماهه س

من حاملم ،24هفته

بسلامتی دنیا بیاد عزیزم 😘😘😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز