2777
2789
عنوان

لک بدن

195 بازدید | 13 پست

بچه ها سلام.خانوما من یمدته فکرم خییلی مشغول شده اونم بخاطر لک هایی ک دورسینه هام دارم واقعا ناراحتم گاهی میشینم بخاطرشون گریه میکنم .چند ساله موی زاید ک این قسمت میخواد در بیاد هی زیر پوستی میشد من دستکاریش میکردم میاوردمش بیرون بعد جاش زخم میشد الان بصورت لک قهوه ای جاش مونده همه دور سینم این شکلیه اتقدددر اعتماد ب نفسم بخاطرش اومده پایین ک خجالت میکشم ازدواج کنم تو رو خدا بگید با لیزر میره این لکا؟هر روز تو ایینه میبینمشون اعصابم خورد میشه خیییلی ناراحتم

من مچ پام اینطوریه اصلا لک لکی شده ی وضی 

بخاطرش ناراحتم سعی دارم درمانش کنم 

ولی خب شلوار کوتاه هم میپوشم 

😂😂😂😂و هرکیم میگه چرا اینطوریه میگم تو نگاه نکن  

بخاطر چهارتا لک انقدر سخت نگیر ب خودت

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
من مچ پام اینطوریه اصلا لک لکی شده ی وضی  بخاطرش ناراحتم سعی دارم درمانش کنم  ولی خب شلو ...

اخه مچ پا فرق میکنه.همش فک میکنم ازدواج کنم تو رابطه از شوهرم خجالت میکشم بخاطرشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مچ پا فرق میکنه.همش فک میکنم ازدواج کنم تو رابطه از شوهرم خجالت میکشم بخاطرشون

خب من کمرمم داغونه و بقیشو هم بزار سانسور کنم نگم😂😂

ازدواج نکردم هنوز 

ولی خب حالا خودش چ کوفتیه ؟مگ بلوریه خودش ؟؟ 

بیخیال بابا تو این چیزا نباش 

دلت سالم باشه و خوش 

خب من کمرمم داغونه و بقیشو هم بزار سانسور کنم نگم😂😂 ازدواج نکردم هنوز  ولی خب حالا خودش چ ک ...

اره همه همینو بم میگن ولی از بس هی شنیدم مردا براشون این قسمت مهمه اصن اعتماد ب نفسم صفرررر شده هر چی ام میگم خب ب درک بازم نمیتونم بیخیالش بشم

ليزر براى لك و تيرگى جواب نميده و فقط تبليغات الكيه يه دكتر پوست برو برات دارو و كرم مينويسه استفاد ...

ینی دارو میتونه کامل کمرنگشون کنه؟چمدت طول میکشه

اره همه همینو بم میگن ولی از بس هی شنیدم مردا براشون این قسمت مهمه اصن اعتماد ب نفسم صفرررر شده هر چ ...

کسی ک  دوستت داشته باشهه ب این چیزا اهمیت نمیده

من دستم خیلی عرق میکنه خیلی هاااا همیشه پرهیز میکردم از دست دادن چون همه بدشون میاد حتی اتفاقی هم برخورد کنه دستم بهشون چندششون میشه 

واقعا این قضیه اذیتم میکرد 

نامزد ک کردم  دستمو میگرفت همیشه حتی کف دستمو بوس میکرد 

همیشه هم کلی راجبش باهام حرف میزد و اعتماد ب نفس میداد بم

عزیزم من صورتم لک و کک و مک داشت درمان شد بدون لیزر برای خودمم باور نکردنی بود ک کک و مک هام برد الان یکساله از شرشون راحت شدم 

میخوای سوال کنم که روی بدن هم تاثیر داره یا نه؟ 

عزیزم من صورتم لک و کک و مک داشت درمان شد بدون لیزر برای خودمم باور نکردنی بود ک کک و مک هام برد الا ...

آره تو رو خدا ممنوننن .بپرسید واسه لکایی که از جاش جوش و زخم مونده

آره تو رو خدا ممنوننن .بپرسید واسه لکایی که از جاش جوش و زخم مونده

عزیزم پرسیدم میگن که تمام لک هارو از بین میبره به جز لکی که از جای خال برداشته مونده و به جز لکی که از جای بریدگی  مونده

آخه پس این همه لیزر لک و اینا ک میگن پس چیه    

خواستی بگو شمارشو بدم با خودش حرف بزن. من که اینقدر اعتماد پیدا کردم به محصولاتش که فقط کرم و شامپوهامو از خودش میخرم