2777
2789
عنوان

حالا چکار کنم😭

416 بازدید | 37 پست

۱۶ سالمه

فکر کنم عفونت رحم دارم نمیدونم چکار کنم

پزشک رفتم و جواب نداد

علائم من(ترشح بو دار ،ترشح زرد رنگ،ترشح قهوه ای یکی دو روز قبل و بعد از پریود،پریود نامنظم،گاهی ترشح سفید و صفت یا به قول بعضی ها پنیری،درد ندارم)

من از چندین وقت پیش ترشح قهوه ای داشتم و یک جا خوندم خون جمع شده در بدن هستش و باقی مانده پریود قبل پس جای نگرانی نیست برای همین پیگیر نشدم کم کم علامت های دیگه هم اضافه شد

کنار لاله های واژنم سیاه شده

روی خود واژن کنار کلیتوس و دورتا دورش حتی روی لاله ها دون دون شده (دون دون سفید مثل جوش چرکی ولی ریز و بسیاااار زیاد شایدم چربیه نمیدونم سرش در کل سفیده و فشار میدم چیزی بیرون نمیاد

خود واژن هم سیاه شده

حالا جدا از عفونت رحم این دون دون ها چیه؟😭

الان نمیدونم چکار کنم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دقیق بررسی کردی😒

چون یک ساله باهاش درگیرم 😐بعدم برسی نباید بکنم ؟عضوی از بدنمه ها😐!

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
یه پزشک خوب برو

رفتم جواب نداد چند تا دکتر رفتم

چون یک ساله باهاش درگیرم 😐بعدم برسی نباید بکنم ؟عضوی از بدنمه ها😐!

عضو بدنت رو ببر دکتر

متاهل که نیستی ؟

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
عضو بدنت رو ببر دکتر متاهل که نیستی ؟

رفتم دکتر 

ولی خب تو باید خودت دیده باشی یه مشکلی داری که بعد به دکتر نشون بدی یا نه😐مثل میمونه طرف بگه دندونم درد میکنه ولی دقت نکردم کدون دندونم یه چشم ننداختم ببینم چشه شاید اصلا چیزی گیر کرده لاش 😐یه حرفی میزنی ها🤦🏻‍♀️

عضو بدنت رو ببر دکتر متاهل که نیستی ؟

نه متاهل نیستم مجردم