2777
2789

من صبح‌ها ساعت ۶ بیدار میشم. مجردم. خیلی حال بدی پیدا میکنم که تا ۱۰،۱۱ خوب نمیشه. استرس خیلی شدید، بیقراری، بی‌میلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ارع منم الان بیدار شدم با استرس اه حالم خوب نیس حداقل کاش میتونستم بیشتر بخوام 

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻
اول صبح مدتیشن کن یا میتونی پیاده روی برو  دوش اب بهت کمک میکنه صبح با یه حرف انگیزشی مثب به ...

میدونی به خووم می‌رسم، گاهی دوش می‌گیرم. اما اینا نیست، یه ترس عمیق توی وجودمه. نمیدونم چرا. ترس و حالت تهوع

من فقط صبحهاگشنه‌م میشه😑😑😑😑😑

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

برعکس من صبح ها تو بهترین حالت روز هستم😂😄 انرژی هر کاری را دارم

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
میدونی به خووم می‌رسم، گاهی دوش می‌گیرم. اما اینا نیست، یه ترس عمیق توی وجودمه. نمیدونم چرا. ترس و ح ...

اضطراب داری اگه زیاد اذیتی مشاوره برو 

ببین ترست از چیه هرچند دلیل اضطراب ترس و دلهره بی مورد 

ولی مدتیشن اروم‌مکنه روز اول نه ولی پشت سرم چند روز نشون میده