2777
2789
عنوان

یه لحظه

70 بازدید | 9 پست

من یه چیزی رو وضعیت کرده بودم 

بعدش یکی از فامیلامون که با مامانم دعواش شده بود بهم گفت سلام فلانی اگه مخاطب حرفات منم .....وهرار حرف دیگه من مونده بودم هی بهش میگفتم من کاری به زندگی مردم ندارم بعدش گفت من مردم نیستم خلاصه بماند به مادرمم حرف زد دیگه قاطی کردم از جواب سربالاش البته اینم بگم لابلای حرفاش می‌گفت خودمو کوچیک کردمو معذرت می‌خوام اما من دیگه جوش آورده بودم هر چی بدی دیدم گفتم بهش همچنین زد زیر حرفاش خلاصه بحثمون شد ،حالا اعصابم خرابه بعضیا چقدر مریضن من داشتم تو خونه استراحت میکردم ناز اینم بگم ساعت ۲نصف شب بهم پیام داد پرو ،بنی کارم اشتباه بود 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

دیگه کاری ک در گذشته انجام دادی و قابل تغییر نیست اشتباه یا درست بودنش فرقی نداره.

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم فقط یه جمله میگفتی  منظورم شما نیستی اصلا چرا باید چیزی بذاری که باعث ناراحتی کسی&nb ...

من اصلا با اون کاری نداشتم اونم خدا می‌دونه اصلا موندم چرا این فکرو کرده ،احساس کردم آدم نرمالی نیست

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

با کسی مشکل دارین رو در رو حل کنین توروخدا از طریق استوری انتقام نگیرین کلی میگم

نه عزیزم من اینجوری نیستم یه استوری گذاشته بودم اونم مشخص بود من اصلا با اون کاری نداشتم به من مربوط نمیشد

چ بیکارن مردم میگفتی مگه ب خودت شک داری

دقیقا یکاره اومده به من اس داده اینو برا من نوشتی و هزار حرف دیگه ،شوهرم که فقط میخندید،میگفت دیوونه اس

[QUOTE=147345435]من اصلا با اون کاری نداشتم اونم خدا می‌دونه اصلا موندم چرا این فکرو کرده ،احساس کردم آدم نرمالی نیست[/QUOTE

عزیزم اگه میخوای بدونی اشتباه کردی به طور کلی 

میگم بحث و جدل سر مسائل پیش پا افتاده

فقط آرامش خودتو از بین میبره همین