2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 76 پست

اها انسانی فک کردم تجربی....هرچی بلدی بزن اگه دوس داری قبول بشی

💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چند تا مثلا 4 تا که بدردم نمیخوره😑

چرا چهارتا درست بهتر از پنج تا درست و پنج تا غلطه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
یعنی هیچی نیوردی؟ 

چرا ولی خیلی چیزای چرت 

رتبه ام اینقد طولانی بود ک یادم نیس اصن

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
چرا از الان شروع نمیکنی عمومی بخونی؟بخون تا هرکجا تونستی

میخوام درسایی که تو کنکور خودمون میاد رو بخونم اما کلا 4 تا کتاب اونم از سال اخر فقط میاد تو کنکورمون

این اشتباهو نکن. فقط اونی ک مطمئنی رو بزن البته اگه تصمیم داری قبول بشی

هیچی بلد نیستم میگم همه رو بزنم شاید یهویی شانس باهام یار بود یه رشته خوب آوردم😬😁😑

خوب چرا کنکور رشته خودت شرکت نمیکنی؟ بالاخره چندتا از دروس عمومی تون مشترکه اونا رو بزن

کنکور خودمون هم شرکت کردم اما گفتم اینم بدم شاید چیزی آوردم با شانسی زدن😁

یعنی نزنم پس؟ به همون چند تا که بلدم قانع بشم؟ 

اره عزیزم حالا حتی اوناییم که شک داری بزن ولی خب اونایی که اصلا نمی دونی شانسی نزن...باوجود اینکه نباید شک دار هم زد ولی هیچی نخوندی باز اینطوری بهتره

💫فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا💫در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍من توی کارم موفق میشمو اون کسی هم که میخوام برمیگرده😍