2777
2789

چجوری عنوان هیچی نزدی پشمااام😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسم الله بسم الله جلو نیاااااا😰😰😰

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
با صلیب بسم الله میگی؟؟😆

😂😂😂گفتم شاید مسیحی باشه خو

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
برو بابا😄 چه ربطی داره؟

خو جنای مسیحی شاید بسم الله روشون اثر نداشته باشه😬

خو جنای مسیحی شاید بسم الله روشون اثر نداشته باشه😬

بسم الله رو همه چی تاثیر داره.چون داری از خدا کمک می خوای.خدا خالقه همه چیزه و بسیار قدرتمند.اگه شیطان هم تو خواب خدای نکرده اذیت کنه بسم الله بگی از خواب می پری و راحت میشی