2777
2789
عنوان

بچه ها بگید چجوری

692 بازدید | 124 پست

بچه ها ببخشید من امشب هی تاپیک میزنم 

تو فکر اینم که بدون داد خواست از شوهرم طلاق بگیرم 

من باکره نیستم تا الان نفقه ای بهم داده نشده 

مهریمم ۳۰۰

لطفا اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در برابرش زانو بزند 😉⁦

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم مگه میشه بدون دادخواست طلاق بگیری مثل این میمونه بگی بدون اینکه رانندگی یادبگیرم ماشین برونم میشه بگی مشکلتون چیه؟

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

عزیزم مگه میشه بدون دادخواست طلاق بگیری مثل این میمونه بگی بدون اینکه رانندگی یادبگیرم ماشین برونم م ...

اجی توپست قبلیم گفتم 

دلم نمی‌خواد خودم داد خواست بدم چیکار کنم 

بدون دادخواست میشه ولی چرا میخوای راحت جدا نشی این که برای خودت بهتره 

اجی تو تاپیک قبلیم گفتم این آقا به پدر من توهین کرد به من توهین کرد در صورتی که بابام براشکار جور کرد و خودش صاحب کار شوهرم بود بهش بی احترامی و فوحش های بد میداد و اینکه تاپیک قبل نوشتم براتون میخونم و حتی به من گفت مهرت رو حلال کن و برگرد به زندگیت 

مهریتو بزار اجرا فعلا مهرتو بگیر  اگه تونستی بعدش برو طلاقتم بگیر چرا شوهرت دادا خواست نمیده& ...

ترس مهریه 

من و همسرم تقریبا ی سال عقدیم ی شب همسرم زنگ زد با دعوا به من گفت چرا رفتی کلاس زبان در صورتی که من بهت گفتم نرو ، در صورتی که خودش موافق بود اونروزکع من نرم کلاس خلاصه اینکه همسرم دنبال بهونه بود برای قهر ... از دیشب که قهر کرد من امشب بهش زنگ زدم گفت شما؟؟؟؟ و بعد پیامک کرد که دیگه تموم و من زنی که اینجوری باشه و حرف شوهرش رو گوش نده نمی‌خوام ، به پدرم گفتم و ایشون تماس گرفت بهش و گفت کی طلاقش میدی ؟گفت هروقت شما بگی. و بابام گفت پس فردا صبح بیا با بابات ، بعدش بهم پیامک کرد که بابات زیر پاسخ علف سبز شه درخواست بده طلاقت نمیدم ، بعد دوساعت گفت نه باید بیاد دادخواست بده ، بابام بهم گفت دخترم خودتو دیگه کوچیک نکن و من حلش میکنم اگه از اول همین باشه زندگی سختی خواهی داشت .... ما تا حالا دعوامون اینجوری نشده بود ، باورم نمیشه از اولم دوستم نداشته ، کمکم کنید توروخدا