2777
2789
عنوان

دلم گرفت

142 بازدید | 15 پست

خیلی تنهام .شوهرم بیرون شهر کار میکنه و باهام قهره چون بچه ای که دختره نگه داستم چار ماهه حامله ام حتی جواب پیامم ب زور میده خیلی خستم بچه کوچیک دارم یخچال جهیزیه ام خراب شد یه بار درست کردم دوباره خراب شد یخچال دیگه اوردم الان اونم خراب شده مجبور شدم خونه مامانم باشم حس سربار بودن دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم بچه نمیخواسته هم کبچم دختره

دایی منم دختر دوست نداشت کل اون 9ماه و حرص میخورد که چرا دختر شده 

ولی الان نفسش به نفس دخترش بنده 

درسته اون قهره ناراحت ولی تو بهش زنگ بزن پی ام بده 

شنیدی که از قدیم میگن از محبت خارها گل میشوند

اون شوهرته تو یه مدت نی نی به لالاش بذار انشاالله خوب میشین 

زندگی بالا و پایین داره دیگه عزیزم 

دایی منم دختر دوست نداشت کل اون 9ماه و حرص میخورد که چرا دختر شده  ولی الان نفسش به نفس دخترش ...

گفت میخوام زن بگیرم طلاقتم نمیدم که جلو چشمت اذیت بشی خرجی ام نمیدم رهات میکنم به حال خودت من هرراهی رفتم اون محلم نذاشت

واقعا ادمی هست که اینکارو بکنه؟

دو هفته ای که پیشم بود کارم شده بود گریه همس با یه بهونه های الکی اعصابمو خرد میکرد نمیدونم دیگه نه عزت نفس دارم ن اعتماد ب نفس . 

دو هفته ای که پیشم بود کارم شده بود گریه همس با یه بهونه های الکی اعصابمو خرد میکرد نمیدونم دیگه نه ...

درکت میکنم منم خالم تقریبا همینه زندگیش حتی بدتر 

انشاالله که مشکلت حل بشه عزیزم بچه تو شکمته انقد به خودت فشار نیاز حرص نخور

نمستونی با مادر شوهرت یا خانواده خودت در جریان بذاری؟شاید اونا بتونن کاری کنن