2789

مدل دومش قدیما داشتم ینی ۶ سال پیش خیلی چرب بود الان‌نمیدونم چطور شده خوبه یا نه 

ضدافتابی که راضی بودم تو ایرانیا پرودرما مخصوص پوست چرب عالی بود ژوت هم عالی ولی کاورش از پرودرما بیشتره

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولیش فک کنم برای پوست چربه بهتره

دومی رنگ دارهبه مرور باعث لک میشه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

اره به نظر من 55میخوای بدی ژوت بخر الان تو سایتش تخفیف گذاشته الیته اگر هنوز تموم نشده

اکثرا راضین سینیره خیلی چربه 

من زردشو دارم برای پوست معمولی وخشک خیلی چربه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
مدل دومش قدیما داشتم ینی ۶ سال پیش خیلی چرب بود الان‌نمیدونم چطور شده خوبه یا نه  ضدافتابی که ...

چه قیمتند اینا که گفتی

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

اره به نظر من 55میخوای بدی ژوت بخر الان تو سایتش تخفیف گذاشته الیته اگر هنوز تموم نشده اکثرا راضین ...

ععع چه بد 

ژوت خوبه مطمنی ؟؟

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

ععع چه بد  ژوت خوبه مطمنی ؟؟

من نداشتم نقدشو خوندم 

ضد افتابم تموم شد حتما ژوت میخرم خیلی ها راضی بودن 

به هرحال سینره هم گزینه خوبی نیست 

حالا هر ضد افتابی میخوای بخری توجه کن پاربن نداشته باشن

سینره وژوت پاربن ندارن