2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم اخه اینجوریم نیس ک واکسنش ک بیاد همه داوطلبانه برن بزنن اینجور واکسنا تو شرایط اضطراری و ...

وای دقیقا من از اینم میترسم بابا کلی عوارض خطرناک میتونه داشته باشه

ولی از یه طرفم میگم خوب حتما کلی تست کردن که دارن میدن بیرون 

اخ که گفتی و افتضاح عصبی ام خیلی سخته بیچاره خانواده هایی که داغ دار شدن

زور داره جوون آدم برا یه ویروسی که چینیای کثافت درست کردن بمیره خیلی زور داره 

یعنی چینی ببینم زنده آتیش میزنم

وای چه سخته  خدا به دل خانوادش صبر بده بچه ش چی شد ؟؟

هیچی پیش زن عموم شبها پدرش میاد میبره پیش خودش دوباره صبح میاره خونه عموم طفلی دخترعموم خیلی به بچش وابسته بود خدا کنه الان نگران نباشه

عاشق ۲ تا دخترام هستم
هیچی پیش زن عموم شبها پدرش میاد میبره پیش خودش دوباره صبح میاره خونه عموم طفلی دخترعموم خیلی به بچش ...

اعصابم بهم ریخت خدا هیچ بچه ای رو بی مادر نکنه 

من خودم زیاد جون عزیز نیستم ولی فکر اینکه بچت زیر دست کی میفته چه روزایی سرش میاد دیوونم میکنه هیچکس دلسوز بچه نیست حتی پدر 

روحشون شاد 

اعصابم بهم ریخت خدا هیچ بچه ای رو بی مادر نکنه  من خودم زیاد جون عزیز نیستم ولی فکر اینکه بچت ...

کاملا درسته بچشو خیلی نازنازی بار اورده بود الان بچش اواره شده ای خدا کلی ارزو برای بچش داشت کاش فرصت مادری کردن بهش میدادی ببخشید که ناراحتتون کردم 

عاشق ۲ تا دخترام هستم