2777
2789
عنوان

پسرم حالش بده

486 بازدید | 27 پست

از دیشب حالت تهوع وتب شدید داشت ودلش درد میکرد همش بالا میاورد دکتراگفتن اپاندیسه ظهر عملش کردن هنوز تبش بالایه وبالا میاره.تورو خدا با دلای پاکتون براش دعا کنید

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

انشالله که هرچی زودتر خوب بشه

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف بزنه، پاشویه، عوارض عمله گلم

چون منم عمل مری کردم تب شدید داشتم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
عزیز دلم  انشالله هر چی زودتر حالش بهتر بشه  براش ایت الکرسی و چهار قل و دعای طول عمر می ...

مرسی گلم

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

ای جانم... عزیزم تا چند روز ممکنه اینجوری باشه چون آپاندیسش عفونت کرده باعث شده جدارداخلی شکمش عفونی بشه.. نگران نباشین بادارو یواش یواش عفونتاش ک خشک بشه تبش میاد پایین...

براش ام یجیب میخونم😍