2777
2789
عنوان

خرید لوازم خونگی خوب واسه خونه

94 بازدید | 17 پست

دوستان بیایین بگین کدوم یکی ازلوازم خونتون مثل یخچال لباسشویی،ظرفشویی،جاروبرقیتون چه مارکیه که ازش خیلی راضی هستین به درد کسایی که میخوان جهیزیه بخرن هم میخوره مارک Beko مارک خوبی هست بخوام بخرم؟؟؟

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای بابا هیچکی از هیچیش راضی نیست ؟؟؟خب اگر یه تایپک مفید هست حداقل معرفی کنین بهم

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
مارک سامسونگ خوبه ولی یه مقدار گرونه  مارک های ایرانی ام خوبه عزیزم و هم قیمتش به صرفه تره لب ...

اره خودم نظرم سامسونگ هست ولی خب چون میگن همش روتو ایران مونتاژ میکنن میترسم بگیرم الان هم سامسونگ دارم هشت سال عالیه فقط کوچکه برام میخوام عوضش کنم

یخچال یخساران لباسشویی پاکشوما راضیم

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

تی وی و لباسشویی ال جی راضی ام

یخچال و فریزر سامسونگ راضی ام

بقیه هم متفرقه مثلا اتو مایر،آبمیوه گیری بوش اینایی که گفتم راضی ام

غذاسازم گوسونیکه که اصلا راضی نیستم

بعضی لوازمم هم پارس خزره که راضی ام.

جاروبرقی چی کدوم مدل واقعا بیصدای بی صداست؟؟؟

آی گی واقعا عالیه

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
تی وی و لباسشویی ال جی راضی ام یخچال و فریزر سامسونگ راضی ام بقیه هم متفرقه مثلا اتو مایر،آبمیوه گ ...

یخچال فریزرت دوقلو هست درسته؟؟ازنظر فضای مفید خوبه؟؟؟

آی گی واقعا عالیه

نشنیدم تاحالا وامروز خیلی گشتم ندیدم کجایی؟؟؟

نشنیدم تاحالا وامروز خیلی گشتم ندیدم کجایی؟؟؟

المان براجهاز دخترمم خریدم 

بله عزیزم دوقلویه فضای داخلی ش ی کوچولو کوچیکه 

پس کدوم خوبه؟؟؟آخه ساید که دیگه افتضاح کوچولو هست