2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خیلی دلتنگم باردارم هم برا کرونا هم برا شوهر بهونه گیرم هیچ جا نمیرم و هیچکس خونه ام نمیاد؛  ...

منم بااینکه اینا رو سرشون میزارنم ولی خیلی بیقرارم دلم براخونمو شوهرم یذره شده پنج روزه ندیدمش😭😭😭😭😭دارم دیوونه میشم

سر چی دعواتون شد .

چندوقته همش بحث داریم شوهرم دنبال بهانه بود ..حرفای تلخ میزد بازم خوب بودیم بعضی شباش..ولی چندروز زد به سیم اخر بخاطر یک فالور مرد اخه مگه چیه؟قبلا هم دیده بود که فالو کردم خودشم فالور زن داره .مثل اینکه دوستش بوده من خبر نداشتم ولی خیلی اذیتم‌کرد خیلی😭😭😭😭

چندوقته همش بحث داریم شوهرم دنبال بهانه بود ..حرفای تلخ میزد بازم خوب بودیم بعضی شباش..ولی چندروز زد ...

بهش پیام بده .... بگو هی آقاهه ؟!  با این ایموجی .. ببین واکنشش چیه ؟ هنوز عصبانیه یا نه

بهش پیام بده .... بگو هی آقاهه ؟!    با این ایموجی .. ببین واکنشش چیه ؟ هنوز عصبانیه یا نه

نهه نمیدم چون من نیومدم یک رفتارایی کرد خیلی دلم شکست 😔😔😔😔ولی تمام دعاهای دنیارو خوندم چرا نمیااد؟دلم تنگ شده واسش😔حتی گفت خیلی دوست دارم نزار بزنمت اما دستامو خیلی با فشار گرفته بود دستام کبود شده همش😔😔😭😭😭😭😭

نهه نمیدم چون من نیومدم یک رفتارایی کرد خیلی دلم شکست 😔😔😔😔ولی تمام دعاهای دنیارو خوندم چرا نمیاا ...

عزبزم درک میکنم قلبت شکسته ...ولی معلومه دوسش داری .یه کاری واسه عشقت انجام بده .حیفه نزار الکی بینتون فاصله بیفته

عزبزم درک میکنم قلبت شکسته ...ولی معلومه دوسش داری .یه کاری واسه عشقت انجام بده .حیفه نزار الکی بینت ...

چیکار کنم اگه بهش اس بدم میدونم بیشتر لج میکنه😭😭😭😭از خدا خواستم سریع بیاد دنبالم خیلی دلم تنگه😭برام دعا کن زود بیاد .اونم وقتی نمیدیدم خیلی دلتنگ میشد چرا نیومد😔😔😔