2777
2789
عنوان

انتقال کرونا

6469 بازدید | 21 پست

کسی که مبتلا به کرونا شده و چهارده روز در قرنطینه بوده ،الان تا چند روز ممکن هست ناقل بیماری باشم البته من علاعمم فقط از دست وادن بویایی بود و تست هم ندادم 

من جایی خوندم که اونایی که خفیف میگیرن و خوب میشن در حد یک هفته هم بعد خوب شدن قرنطینه باشن. ولی ویروس ناشناخته است فردا میبینی یک چیز دیگه میگن. شما تا دو هفته احتیاط کن. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهي بميرن كساني كه كروناشون مثبت ميشه و نتها خودشون رو دو سه هفته قرنطينه نميكنن بلكه بدون ماس ...

اونا نمیمیرن ،کلا آدم بد وخودخواه نمیمیرن ولی باعث مرگ انسان های بی گناه ونامدار دیگه میشن

بله ۲۱روز بعد از شروع علایم نه ییاد ربطی به شدت بیماری نداره 

ممنونم خانم پرستار عزیز

خدا همه ی مردم عزیزمون و شما ،کادر درمان زحمتکش رو تو پناه مهربون خودش حفظ کنه❤🙏🏾

خداقوت

خیلی ممنون از دعا های زیباتون،انشاالله سلامت وتن درست باشید

سلام خانوم پرستارتروخداجواب منوبدید منی که حس بویایی وچشاییموازدست دادم سرفه وتب ندارما ینی بازکرونادارم؟؟؟

خدایاشکرت