2777
2789
عنوان

حوصلم پوکید

63 بازدید | 14 پست

واقعا دیگ دارم دیوونه میشم خسته شدم همش تو خونه ای خدا کرونا چرا تموم نمیشه دیگ 😭😭😭

تو این چهار ماه هیچ جا نرفتیم فقط خونه مامانم اینا رفتم‌حالا هم باردارم دیگ جرعت ندارم حتی تا مطب دکتر برم..واقعا دلم‌گرفته از بی حوصلگی دلم میخواد بشینم گریه کنم دیروزم ک رفتم سونو رو حساب پریود گفت ۶ هفته و ۶ روزه گفت ضربانی نمیبینم دو هفته دیگ بیا دیگ بد از بد تر شد حالم همش کف خونه دراز کشیدم زیادم نت نمیام بخاطر قلب جنین

خوشبحال اونا ک رعایت نمیکنن همش بیرونن و شمال و اینور اونور 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خانوادم دورم تو این چندماه با ترس و لرز رفتم فقط سر زدم و اومدم نزدیکمم نیستن ک الان برم پیششون هیچکسو اینجا ندارم 😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چرا انقد سخت میگیری  خودت و شوهرت دونفری برین خارج شهر دشتی کوهی

میترسم وقتی فهیدم باردارم ی ترسی رفته تو وجودم همش میگم خدایی نکرده الان میگیرم 

اووف

من خیلی رعایت میکنم هم اعصاب ندارم 

دوست دارم هرکی بیرونه رو شت و پت کنم

بیتا شونم🖤                                                               سوالات مربوط به اینستا رو جواب میدم💙
برا همه ما هم‌سخته مخصوصا تو که بارداری سعی کن سرگرمی جدید پیدا کنی تو یوتیوپ چک کن چیزهای واسه سی ...

دو هفته دیگ باید برم واسه قلبش انشالله ک تشکیل بشه بعد 

میترسم وقتی فهیدم باردارم ی ترسی رفته تو وجودم همش میگم خدایی نکرده الان میگیرم 

آره حساس شدی ولی اصلا نگران نباش با ماشین برین جای خلوت پیک نیک کسیم کنارتون نباشه هیچی نمیشه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

الان طبقه بالاییمون عروسش هی با بچش میاد چون حیاط داریم صداشون میاد اونارم میخوام شت و پت کنم

بیتا شونم🖤                                                               سوالات مربوط به اینستا رو جواب میدم💙
آره حساس شدی ولی اصلا نگران نباش با ماشین برین جای خلوت پیک نیک کسیم کنارتون نباشه هیچی نمیشه

این چندوقت ک نمیدونستم باردارم اصلا اینطورب نبودم انقدر کم حوصله از دیروز ک گفت ضربان نمیبینم ی جنین خیلی ریز با کیسه میبینم حالم بدتر شده 

این چندوقت ک نمیدونستم باردارم اصلا اینطورب نبودم انقدر کم حوصله از دیروز ک گفت ضربان نمیبینم ی جنین ...

میفهمم

فکر سیسمونی باش چیزای گوگولی درست کن

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

نمیدونم ولی دوست دارم هرکی بیرون میره یه کف گرگی نثارش کنم😈

اره واقعا دیگ خیلیا جدی نمیگیرن همه جا میرن نمونه ش دختر داییم همش شماله 

اره واقعا دیگ خیلیا جدی نمیگیرن همه جا میرن نمونه ش دختر داییم همش شماله 

😢😢لامصبا هی میرن بیرون اه

به خدا خسته شدیم همه دیگه

دست به این نزن کرونا داره

اونکارو نکن کرونا داره

پس چرا مارعایت کنیم این همه آدم تو پارکن بدون ماسک و دستکش بدون فاصله

من کلی واسه تابستون برنامه ریزی کرده بودم برم تیراندازی،هنر های رزمی ...

الان اونارو که نمیتونم برم هیچ

حتی خونه مامانبزرگ بابابزرگ هاهم نمیتونم برم...