2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

34 بازدید | 3 پست

مادرشوهر من هر روز روزی چند بار ب شوهرم زنگ میزنه می‌پرسه کجایین چیکار میکنین. 

ینی هر روز آمار میگیره ببینه ما کجا هستیم من اصلا دوست ندارم اینجوری😕 نمیدونم باید چیکار کنم. شایدم زیادی حساسم ولی کلا دلم نمیخاد هر جا میریم و هر کاری میکنیم ب اونا بگیم. ب نظرتون باید چیکار کنم. 

یه بارم وقتی نامزدی بودیم ب من گفت هر جا میری باید بهم بگی

خب بگه مهم نیست زیاد اصلا از این پس خودت پیش دستی کن زنگ بزن بگو یا به همسرت بگو به مامانت گفتی کجا رفتیم ؟ اگه نه زنگ بزن بگو 

به این میگن مبارزه معکوس 😄

اخرش شوهرت میگه به اون چه ما کجا رفتیم 

خب بگه مهم نیست زیاد اصلا از این پس خودت پیش دستی کن زنگ بزن بگو یا به همسرت بگو به مامانت گفتی کجا ...

نمیدونم والا دیگه خسته شدم اصلا این اخلاقشو دوست ندارم. بعد میگه همه جا میرین چرا اینجا نمیاین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا دیگه خسته شدم اصلا این اخلاقشو دوست ندارم. بعد میگه همه جا میرین چرا اینجا نمیاین

قربونت هر شخصی یه خلق خویی داره که ما ممکنه مورد پسندمون نباشه حتی عزیزترینمون 

بگو میایم میایم انشالله 

ببین حساسیت نداشته باش هر چی ریلکس تر و بیخیال تر باشی زودتر تصحیح رفتار میشن در قبالتون 

سر هر چیزی

بخوای بجنگی و قهر کنی و غر بزنی بد از بدتر میشه 

تو با خنده روی خوش و خوش خلقی رفتار کن ( کار خودتو بکن ) بلاخره میفهمن فایده نداره هر چی بگن بیخیال میشن