2777
2789
عنوان

میاین کمکم 😢

141 بازدید | 11 پست

سلام توروخدا هرکی میدونه کمکم کنه راهنمایی کنه

من شوهرم مغتاده چند وقت بود قرص میخورد متادون

اعتیادشم صنعتی کریستاله دو تا پرونده سرقت داره ک تو دادگاه بازه شنبه باید بره برا آخرین دفاع ی پرونده دیگه داره مال دو سال پیش ازش هرویین گرفته بودن شیش ماه حبس بود عفو مشروط گرفت اومد بیرون

بیکاره تنبله خرج زندگیمون رو خواهراش میدن 

امروز دعوا کردیم و من خونه مادرم بودم نمیخوام دیگه با این اقا زندگی کنم مقلطه و سروصدا و عربده کشی راه انداخته بود با داداشام کتک کاری که به پاسگاه رسید و تموم شد 

من الان چیکار کنم از کجا شروع کنم زنگ زدم وکیل مشورت میگه دلیل های کافی نداره عدم تمکین بزنه باید بری سر خونه زندگیت چون عملا هیچ کاری نمیتونی بکنی من الان چیکار کنم میدونم پام برسه اون خونه جنازم میاد بیرون چیکار کنم توروقران هرکی میدونه کمکم کنه😢😢😢😢

هرچیز که در جستن آنی ، آنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکیلت هیچی حالیش نیست. همون اعتیاد برای جدایی دلیل محکمیه

خب اگه نتونم ثابت کنم چی؟؟ من مهریه و مرگ و کوفت نمیخوام فقط حضانت بچم رو و اینکه تموم شه بره

😐😐😐😐 فیلم زیاد میبینی؟  اگ هم حرفات درست باشه اصلا دادگاه اجازه زندگی بااین آقا و بهت نمی ...

چرا فیلم ببینم خدا کنه انقدر همیشه غرق خوشی باشی مشکل ما برات عین فیلم باشه

مهریه تو بزار اجرا و ی حکم ندادن نفقه بده شکایت کن خودش طلاق میده...بگی معتاده اینا خدا کمکت کنه

توروخدا دعام کن کم آوردم نمیدونم چ غلطی بکنم

چرا فیلم ببینم خدا کنه انقدر همیشه غرق خوشی باشی مشکل ما برات عین فیلم باشه

عزیزم بااین همه مشکل اگ بخوای بااین آقا زندگی کنی گناه کردی. جون خودت درخطره. وکیلتو عوض کن جداشو. ب فکر خودت باش

عزیزم بااین همه مشکل اگ بخوای بااین آقا زندگی کنی گناه کردی. جون خودت درخطره. وکیلتو عوض کن جداشو. ب ...

چکار کنم اولین راه اگه طلاقم نده چی