2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 51 پست
مبارکت

ممنونم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
منم باورم نمیشد دوبار زدم مثبت بود آز دادم دیگ مطمئن شدم قراره 15مرداد برم سونو.

😍ای جونم انشالله قلبش مثله ساعت بزنه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خدا کنه

واست خیلی دعا میکنم😍

ممنون عزیزم اره تا سه یا 4سالگیش ان شاءالله😂

انشالله

😍ای جونم انشالله قلبش مثله ساعت بزنه

فدات ممنونم. انشاالله بچت سالم بیاد تو بغلت. برا منم دعا کن.

راستی علائمی نداری؟من زیر نافم و کمرم خیلی درد میکرد سینه هام پف کرده بودم انقدر حساس شدن

فندوقـــم مرسی که اومدی تودل مامانی 👪                                                                               خداجونم ازت ممنونم که تنهاییمو دیدی و بهم یه هدیه ارزشمنددادی کمکم کن تانگهدار خوبی باشم❤
بیشتر ببینید
فدات ممنونم. انشاالله بچت سالم بیاد تو بغلت. برا منم دعا کن. راستی علائمی نداری؟من زیر نافم و کمرم ...

ممنونم

حالت تهوع گاهی اوقات دارم سینه هامم ک درد میکنن و بزرگ شدن  دردای پریودی رو هم دارم

درد تخمدان یکمی هنوز ک فکر کنم برام زوده پدرم قرارع دربیاد

ممنونم حالت تهوع گاهی اوقات دارم سینه هامم ک درد میکنن و بزرگ شدن  دردای پریودی رو هم دارم در ...

دکترم گفت این چیزا اوایل بارداری طبیعیه.

من بعد چندسال انتظار بالاخره باردار شدم از وقتی مثبت شده اصلا نمیتونم بخوابم همش تو فکرشم همش باهاش صحبت میکنم. تا ساعت 4صبح میخوابم بعد برا نماز بیدار میشم دیگ خوابم نمیبره نمیدونم چکار کنم خیلی بده استراحت ندارم

فندوقـــم مرسی که اومدی تودل مامانی 👪                                                                               خداجونم ازت ممنونم که تنهاییمو دیدی و بهم یه هدیه ارزشمنددادی کمکم کن تانگهدار خوبی باشم❤
بیشتر ببینید
دکترم گفت این چیزا اوایل بارداری طبیعیه. من بعد چندسال انتظار بالاخره باردار شدم از وقتی مثبت شده ا ...

من نمیدونم چرا حسی بهش ندارم هنوز شایدم چون مطمئن نیستم ازش منم شاغلم استراحتم خوب نیس اگ بیکاری طول روز بخواب

مبارکه کی زدی بی بی رو؟؟؟

همی موقع تاپیک زدم ۲۰ثانیه بعدش هاله انداخت

من نمیدونم چرا حسی بهش ندارم هنوز شایدم چون مطمئن نیستم ازش منم شاغلم استراحتم خوب نیس اگ بیکاری طول ...

خواب شب بهتره تا روز. اصلا نمیتونم بخوابم هی این ور میچرخم هی اونور حتی روز هم نمیخوابم. راستی چندسالته؟

بیشتر ببینید
خواب شب بهتره تا روز. اصلا نمیتونم بخوابم هی این ور میچرخم هی اونور حتی روز هم نمیخوابم. راستی چندسا ...

شاید خیلی ذوق داری من زیاد ذوق نکردم هنوز شوهرمم نمیدونه شاید واکنش اونو ببینم دیدم بهش عوض شه

۲۵عزیزم شما چندی؟

منطورم اینه از ۳ روز ب موعدت بی بی چکات مثبت میشدع؟؟؟؟

اره عزیزم از روز ۲۷پری مثبت میشه

امروز ۲۹ فردا موعودمه