2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 51 پست
تبریک میگم.واس منم چند روز پیش زدم اینجوری بود آزمایش دادم مثبت بود عزیزم.

مبارکه عزیزم

من از ۳ روز قبلش میزنم فوری دوتا خط میفته

ولی باورم نمیشه 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
منم فردا موعدمه چه علائمی داشتی؟

حالت تهوع سینه هام از بعد تخمک گذاری درد میکنه

تخمدانامم ی وقتایی تیر میکشن عفونتم گرفتم بدون ترشح البته

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت تهوع سینه هام از بعد تخمک گذاری درد میکنه تخمدانامم ی وقتایی تیر میکشن عفونتم گرفتم بدون ترشح ...

مبارکه عزیزم 😍

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بیشتر ببینید
خوشبحالت.کاش مال منم این ماه مثبت بشه😭

انشالله عزیزم

چندماهه اقدامی؟

حالت تهوع سینه هام از بعد تخمک گذاری درد میکنه تخمدانامم ی وقتایی تیر میکشن عفونتم گرفتم بدون ترشح ...

منم همه ی این علائمو دارم

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
مبارکه عزیزم 😍

ممنونم انشاللع نوبت خودت😍

ممنونم انشاللع نوبت خودت😍

من دخترم 15ماهشه😂😂😂😂

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بیشتر ببینید
منم همه ی این علائمو دارم

جووونم انشالله حامله ای 

من این مدلشو اصلا نداشتم

من دخترم 15ماهشه😂😂😂😂

پس هیچی فعلا خدانکنه😁😁😂

خداحفظش کنه

مبارکه عزیزم من از ۳ روز قبلش میزنم فوری دوتا خط میفته ولی باورم نمیشه 

منم باورم نمیشد دوبار زدم مثبت بود آز دادم دیگ مطمئن شدم قراره 15مرداد برم سونو.

فندوقـــم مرسی که اومدی تودل مامانی 👪                                                                               خداجونم ازت ممنونم که تنهاییمو دیدی و بهم یه هدیه ارزشمنددادی کمکم کن تانگهدار خوبی باشم❤
بیشتر ببینید
پس هیچی فعلا خدانکنه😁😁😂 خداحفظش کنه

ممنون عزیزم اره تا سه یا 4سالگیش ان شاءالله😂

بیشتر ببینید