2777
2789
عنوان

ریزش مو!!😢😭😭

294 بازدید | 33 پست

با سلام خانما من ریزش مو دارم شددددید.....😭

یعنی وقتی از خواب پا میشم بالشتم پره موهامه

دیگه کچل شدم. هرنوع قرصی رو هم که بگین امتحان کردم

به غیر از خودم کل اهالی خانواده همنجورین یعنی من در روز 2 بار خونه رو جارو میکنم....

اگه خانومی راهکاری داری بگه یه دنیا مممممنون💞😭

دکترم زیاد رفتم اما باز ممنون میشم دکتر معرفی کنید.

بچه ها تروقران بیاین تاپیک اخرم پای مرگ زندگییییی کمکم کنیین😭😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4749033/بچه-ها-تروخدا-بیاین-دوستمم-حالش-خوب-نیست

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روغن کرچک خوبه

ریزش قط میکنه یا ریخته شده ها هم دوباره در میاره؟

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

خب پس اگه کل خانوادت اونجورن ارثیه عزیزم و چندان کاری نمیشه کرد...فقط ماینوکسیدیل داروشه ک اونم باید تا اخر عمر بزنی و عوارض هم خیلی دارع

فق کوتا ه کن تا زیاد ریزشش ب چشمت نیاد

بخدا کاربر قدیمی ام😐

ارثی درمان نداره

من واسه ریزش مو رفتم دکتر ی محلول و شامپو داد ک اصن تاثیر نداشت

دارو تاثیر نداره

کمتر شونه کن،موهاتو کوتاه نگه دار،سشوارم زیاد استفاده نکن

ریزش مو طبیعیه کلا از همه می‌ریزه بعد باز ب جاش در میاد،مشکل فقد اینه که از بعضیا دیگه در نمیاد که میشه کچلی

عزیزم بنظرم یه آزمایش بده،من بخاطر زایمانم تیروییدم کم کار شد وشدیدا ریزش مو گرفتم،که پسرونه زدمشو خیلی بهتر شد،جاری بزرگمم همین مشکل ریزش رو داشت رفت دکتر بش  گفت هورمونات بهم ریخته والان  داره دارو مصرف میکنه راضیه ولی خیلی داروها اذیتش میکنه

ولی یه ازمایش حتما بده مخصوصا تیرویید و هورمونی

پرسند زه ما که ایید؟گویید ما گمشـــدگان  ♥هیچکســـــــــــانه پادشــــــــــاهیم♥