2777
2789
عنوان

حالم بده ميخوام بميرم ديگه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 36 پست
چرا فک. میکنین زندگیتون باید از مث دیگران باشه؟؟  دختر خوب بنظرم همسرت مرد خوبیه ک مغازه رو بن ...

اون مغازه رو با پول خودم خريده با حقوقي كه توي سالها ميگرفتم و ميدادم بهش

خب تو از من شناختي نداري ولي اون دوازده ساله كامل منو ميشناسه نبايد اين فكرو بكنه

بنده خدا که این فکرو نکرده من دارم فکر خودمو میگم 

میگم تو موقعیت اون بودم دور از جون فکر مرگ واینا نمیکردم 

همچین فکری میکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون مغازه رو با پول خودم خريده با حقوقي كه توي سالها ميگرفتم و ميدادم بهش

چی بگم پس نگو بنامم زده خودت برا خودت خریدی دیگ.. بنظرم ارزش نداره خودتو کوچیک کنی مدام بهش بگی

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗
چی بگم پس نگو بنامم زده خودت برا خودت خریدی دیگ.. بنظرم ارزش نداره خودتو کوچیک کنی مدام بهش بگی

آره اون افتاد دنبالش خريد وگرنه پولشو خودم در آورده بودم الانم دربست در اختيارشه

آره اون افتاد دنبالش خريد وگرنه پولشو خودم در آورده بودم الانم دربست در اختيارشه

هی بوکب توسرش والا اگ خودت خریدی😂😂

آخه اونم دقيقا همين فكر شمارو كرده واسه همين خيلي دلم گرفت

🙁ببخشید من نمیدونستم مغازه از شماست 

آخه یجوری گفتین انگار از اموالش به اسمتون زده 

بیخیال بعد از۱۲سال زندگی ارزشش رو نداره 

اگه تا الان از همه نظر باهات خوب بوده برات مهم نباشه.اینقدر این مسائل زیاد شده که ممکنه ذهن شوهرتون تحت تاثیرش قرار گرفته باشه .طبیعیه.شما خوشبینانه موضوع رو ببین

من بهش اعتماد كردم ولي اون تظاهر ميكرده ظاهرا،منم بهش گفتم الكي نگو دوستت دارم عاشقتم وقتي بهم اعتما ...

چرا فکر میکنی با مادیات باید دوست داشتنشو ثابت کنه🤔

مگه تو این ده دوازده سال زندگی بهت خیانت کرده یا برات کم گذاشته یا بهت بی احترامی کرده؟؟؟؟

وقتی مغازه به نامت زده یعنی اینکه برات ارزش قائل شده و نادیده نگرفته کارهاتو... دیگه حالا یه خونه چیه که بخاطرش میخوای آرامش خودتو و همسرتو و کل زندگیتو نابود کنی؟؟؟؟

خواهر من هیچکسی مال دنیارو باخودش نبرده! هیچکسی مال دنیا براش خوشبختی نیاورد! هیچکسی مال دنیا براش زندگی عاشقانه نساخته... بزار کنار این مال من مال اون، یکی تو یکی منو!!! از همین چیزا استارت تنش و جنجال زده میشه دیگه حرمتها شکسته میشه و این وسط بچه ها بیشترین آسیب رو میبینن.

درکل انتخاب با خودته که پیگیر این مسئله کم ارزش نشی و یا اینکه تبر بزنی به ریشه ی ۱۲ ساله ی زندگیت.

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
هی بوکب توسرش والا اگ خودت خریدی😂😂

اينجا خانما رو ميبينم كه مبگن شوهرشون كل زندگيشو كرده بنامشون ميگم چرا شوهر من اينجوريه،اگه رفتاراي مامانش نبود همينم نميخواستم 

اينجا خانما رو ميبينم كه مبگن شوهرشون كل زندگيشو كرده بنامشون ميگم چرا شوهر من اينجوريه،اگه رفتاراي& ...

چی بگم والا... اگ دوسنداره بکنه اصرار نکن خودت مغازه داری دیگ میخای چیکار... 

🙁ببخشید من نمیدونستم مغازه از شماست  آخه یجوری گفتین انگار از اموالش به اسمتون زده  بیخ ...

پولامونو رو هم ميزاشتبم ولي آخرش به اسم خودش ميخريد ،حالا اين يه بارو دلش به رحم اومد 

پولامونو رو هم ميزاشتبم ولي آخرش به اسم خودش ميخريد ،حالا اين يه بارو دلش به رحم اومد 

🥺دلت نگیره از این دنیای مسخره 

باور کن چیزای وحشتناک تری وجود داره 

خداروشکر کن دستت جلو کسی مجبور نشدی دراز کنی 

ولی جدای از این مسئله دور  از جونتون اگه براشون مشکل پیش بیاد خونه واسه شما هست !مگا نیست؟ فکرنکنم احتیاج به به نام زدن باشه