2777
2789
عنوان

تلفظ *ر*

212 بازدید | 33 پست

سلام عصرتون بخیر

دوستان من یه دختر خاله دارم که قراره امسال انتخاب رشته کنه و مثل من بازیگری دوس داره و احتمالا هنر میخونه تا بازیگر بشه

حالا سوال اصلیم اینه که این دختر خاله من *ر* که تشدید داشته باشه مثلا پررو رو نمیتونه مثل بقیه تلفظ کنه یجور دیگه میگه کلا از بچگی اینجوریه

بنظر شما با این مشکلش میتونه بازیگر بشه؟عیب نداره؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چه اشکالی داره هستن بازیگرایی که بعضی حروف رو درست تلفظ نمیکنن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

چجوری میگه؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بازیگرمیتونه بشه امانهایتاکمدی..اولین شرط توتئاتروبازیگری فن وبیان وتلفظه عزیزم.امیرنوری ک میگن فقط براکمدی خوبه عمرابتونه نقش جدی بازی کنه.نهایتابره کلاس رو کلامش کارمیکنن خوب میشه

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
چی بگم والا خیلی نگرانه اعتماد بنفسش اومده پایین کلا

خب کلاس اینا بره بهش میگن اگه نتونه

میفهممش منم س رو خوب نمیگم نوک زبونی نیستا ولی خوب نمیتونم بگم خیلی خیلی اعتماد به نفسم پایینه حس میکنم صدام خوب نیست    

چجوری بگم آخه ببین مثلا پررو یا هر ر که تشدید داشته باشه‌رو نمیتونه مثل بقیه تلفظ کنه یجور دیگه‌ای ...

یو میگه؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

واقعا؟ینی میشه؟

بله فکر نمیکنم مشکل جدی باشه ، با گفتار درمانی نمیتونه درستش کنه؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)