2777
2789
عنوان

عشق

57 بازدید | 4 پست

سلام،بعد جدایی بلکم کرد،چن وقته انبلاک کرد و ادم کرد باز تو مخاطباش،ی پیامای بیربطی هم میفرستاد الان نه؟؟

میخواست برگرده؟میخوادبرگرده؟

بگم اینم رابطمون ب خاستگاری رسمی هم رسید

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

دلیل جداییتون چی بود

شب خاستگاری،لجبازی ،شرطهای بابام،اینکه گفت بابات شرط گذاشته از مامان بابام جدازندگی کنیم منم ب خاطر تعهدم بهت میام امشب

منم گفتم اینجوریه پس جوابم منفیه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شب خاستگاری،لجبازی ،شرطهای بابام،اینکه گفت بابات شرط گذاشته از مامان بابام جدازندگی کنیم منم ب خاطر ...

عزیزم ناراحت نشو ولی کسی که دوست داشته باشه بابات هر شرطی بزاره قبول میکن همنم اول دوسال دوست بودم با شوهرم  6بار اومد خاستگاری هرچی بایام گفت گفت چشم شرطای سختی ام گزوشت ولی قبول کرد 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
عزیزم ناراحت نشو ولی کسی که دوست داشته باشه بابات هر شرطی بزاره قبول میکن همنم اول دوسال دوست بودم ب ...

حق با توه عزیزجان،هی خودمو گول میزنم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز