rastimahgol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3764 عنوان دلم گرفته 59 بازدید | 4 پست اومدم قهر شوهرم کتکم زده عذر خواهی هم نمیکنهولی من دلم خیلی گرفته دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است 1399/05/02 | 16:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanhaaaaaaam عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 کدوم مرد عذر خاهی مکنه شوهرمن اگرم مقصر باشع ک بدونه مقصره جوری وانمود مکنه ک من مقصرم بعد از داد و شکستن آروم میشه تازه عذر خاهیم نمکنه آقا قهر مکنه بعد چند روز ک بش میفهمونم خودش مقصره بعدش میخنده برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
rastimahgol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3764 کدوم مرد عذر خاهی مکنه شوهرمن اگرم مقصر باشع ک بدونه مقصره جوری وانمود مکنه ک من مقصرم بعد از داد و ... خیلی خستم من شوهرم سرکار نمیرههرجا جور شده بیرون اومده دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
tanhaaaaaaam عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 خیلی خستم من شوهرم سرکار نمیره هرجا جور شده بیرون اومده آخی عزیزم مرد خانه نشین خیلی بدع همش رو مخه ایشالله کار پیداکنه برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
rastimahgol مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3764 آخی عزیزم مرد خانه نشین خیلی بدع همش رو مخه ایشالله کار پیداکنه کار پیدا کرده خودش نمیرهعادت کردم دلم برا خونم تنگه دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است