2777
2789
عنوان

کباب

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 37 پست
مریضه شوهرت 

خودم میدونم ،دخترم گوششو سوراخ کردم تولدش نزدیک بود همون روز تولدش بچه رو به زور میگه باید گوشواره طلا بندازی بچم گوشش زخم بود ننداخت گریه کرد روز تولدشو کوفتش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره انجیر میزنن مثل کیوی ترد و نرم میکنه ولی دعوا نداشت میگفتی خودت میرفتی میچیدی میاوردی

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

برای کباب کوبیده یا استیک؟

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
دعوا میکنه باید بزن بزن کنیم

عجب ادمیه.کوفت بده بخوره حیف کباب😑

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
کباب معمولی 

اها

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
به خدا بچم گفت بابا بخور برکت خداس 

الهی عزیزم بچه چه فهمیده تر از باباش

خداجون خودت کمکم کن😣 من از امید تو ناامید نمیشم 😢آدم داغون از اول داغون نبوده😏داغونش کردن 😭آدم آرومم همینطور 😓آدم عصبی ام همینطور 😤ولی آدم بیشعور 😷از اول بیشعور بوده 🤗😒🤐ما که بهشت برو نیستیم لاقل بیاید گناهامون هماهنگ کنیم جهنم بیافتیم تو یه محل ☺😑😐به بعضی ها انقدر بها میدی که یه روز خودت دیگه نمیتونی بخریش