2777
2789
عنوان

غلظت خون بالا

240 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من سه تاسقط داشتم که بتای خونم فقط مثبت میشد وبعد به خونریزی می افتادم بعد سومی دکتر بهم ازمایش خون نوشت جوابش ک اومده ازمایشگاه گفت غلظت خونت بالاست هنوز نرسیدم دکترم نشون بدم میخاستم بپرسم کسی بوده مثل من باشه مشکلش وچجوری حل شده

غلظت خونت باید بیاد پایین تا درست شه اگه با دکتر نشد برو طب سنتی

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ی سقط داشتم و دلیلش هم غلظت خونم بود..برای بارداری بعد از سقطم دکترم آمپول آنوکساپارین رو برام تجویز کردن ک از هفته هشتم بارداریم تا ماه آخر بارداریم روزی یدونه دورنافم میزدم و خداروشکر بچم صحیح و سلامت بدنیا اوند و الان هم 3 سالشه و کنارم خوابه😍

شمت رونمیدونم ولی مامان من اینقدرخون اش غلیظ شد ک داخل مچ پاش لخته شددکتراورژانسی بستری کرد2هفته بستری بودباسرم وتزریق والفارین لخته برگشت داخل جریان خون والان4سال قرص والفارین میخوره ک غلظت خون کنترل بشه.

اگر،1روزنخوره1جای بدنش کبودی میزنه

عشقم همسر م♥♥
من خودم ی سقط داشتم و دلیلش هم غلظت خونم بود..برای بارداری بعد از سقطم دکترم آمپول آنوکساپارین رو بر ...

ایشالله خدا نگه داره واست جوجوکوچولوتو راستی اون سقط توی چند هفته بود

ایشالله

سلام عزیزم دکتر درجواب آزمایش غلظت خونت چی گفت؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر