بنظر شما چطوری میشه ی اقا ک مجردم بوده و پنج سال کارمند بوده وقتی ازدواج کنه پسنداز نداشته باش تنها داراییش ی ماشین معمولی و چهل پنجاه تومنم پول داره حقوقشم پنج شش تومن بوده
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اهل مسافرت و تفریح نبوده فقط رفته سرکار و اومده خودم میگم شاید خرج خانوادش کردشون
بله خانواده رو ک عرض کردم
خیلی شرطه
من الان ماهی ۲ تومن حقوقم باشه ۱ونیمشو واسه خونه و خانوادم خرج میکنم
دست خودم نیست
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
بله خانواده رو ک عرض کردم خیلی شرطه من الان ماهی ۲ تومن حقوقم باشه ۱ونیمشو واسه خونه و خانوادم خرج ...
من ک مجردیش نبودم ببینم چجوری خرج میکرده واس خانوادش ولی احتمالا واس اونا خرج کرده مثلا خواهرش عروسی کرده شاید توی جهیزش کمک کرده یا کادو عروسی و اینا میدونم اهل زیاد دادن
من ک مجردیش نبودم ببینم چجوری خرج میکرده واس خانوادش ولی احتمالا واس اونا خرج کرده مثلا خواهرش عروسی ...
یه چیز دیگه ام هست
اینکه گفتی ۴۰.۵۰ تومن پس اندازه داره
به نظرم اتفاقا به اندازه خرج کرده و اصلا ول خرجی ام نکرده