2777
2789
عنوان

ی سوال

81 بازدید | 14 پست

بنظر شما چطوری میشه ی اقا ک مجردم بوده و پنج سال کارمند بوده وقتی ازدواج کنه پسنداز نداشته باش تنها داراییش ی ماشین معمولی و چهل پنجاه تومنم پول داره حقوقشم پنج شش تومن بوده

در صورتی ک

اهل مسافرتو تفریح باشه

خیلی دستو دل باز باشه و واسه خونه مادرش هزینه کنه

خودشم بالاخره خرج داره

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در صورتی ک اهل مسافرتو تفریح باشه  خیلی دستو دل باز باشه و واسه خونه مادرش هزینه کنه خودشم ب ...

اهل مسافرت و تفریح نبوده فقط رفته سرکار و اومده خودم میگم شاید خرج خانوادش کردشون

اهل مسافرت و تفریح نبوده فقط رفته سرکار و اومده خودم میگم شاید خرج خانوادش کردشون

بله خانواده رو ک عرض کردم

خیلی شرطه

من الان ماهی ۲ تومن حقوقم باشه ۱ونیمشو واسه خونه و خانوادم خرج میکنم

دست خودم نیست

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
اگر نظامیه که دو سه سال اول حقوقشون ۵-۶میلیون نیس از ۲۰۰-۳۰۰هزار شروع میشه با اجازت همین که ۴۰-۵۰م ...

نظامی نیس قاضیه روزی ک من باهاش ازدواج کردم گفت الان حقوقم هفت و خرده ای 

بله خانواده رو ک عرض کردم خیلی شرطه من الان ماهی ۲ تومن حقوقم باشه ۱ونیمشو واسه خونه و خانوادم خرج ...

من ک مجردیش نبودم ببینم چجوری خرج میکرده واس خانوادش ولی احتمالا واس اونا خرج کرده مثلا خواهرش عروسی کرده شاید توی جهیزش کمک کرده یا کادو عروسی و اینا میدونم اهل زیاد دادن 

من ک مجردیش نبودم ببینم چجوری خرج میکرده واس خانوادش ولی احتمالا واس اونا خرج کرده مثلا خواهرش عروسی ...

یه چیز دیگه ام هست

اینکه گفتی ۴۰.۵۰ تومن پس اندازه داره

به نظرم اتفاقا به اندازه خرج کرده و اصلا ول خرجی ام نکرده

چرا عجیب باشه ۵ ۶ تومن به نظر من خیلی زیاد نیس البته بستگی به خرجشم داره ولی غیر معمول نیس

اخه ی پسر مجرد ک اهل تفریح و مسافرت و لباس خریدن انچنانی نیس خرجش چی باید باش؟ بعدم الان همه چی گرون شده قبلا ماهی سه تومن طرف میگرفت دوتا بچم داشت

اخه ی پسر مجرد ک اهل تفریح و مسافرت و لباس خریدن انچنانی نیس خرجش چی باید باش؟ بعدم الان همه چی گرون ...

از کجا میدونی لباس و تفریح  و مسافرت نداشته؟؟ 

بعد ماشینشو خودشون نخریدن؟

بلد نیست خرج کنه الکی گرون میخره و ارزون میفروشه...

یکی از نزدیکانمون همینطوره دقیقا...اصصصصلا هم اهل دوست دختر و ..نیست کارمند شرکت نفته...

کلا پول مردای مجرد اصلا برکت نداره باور کنید..

دیدم که میگم..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز