2777
2789
عنوان

بیاید + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 136 پست
14 سال خیلی زوده به نظر من حالا 18 سال به بعد اونم نه گوشی که نت داشته باشه یه گوشی ساده در حد زنگ ز ...

هی خواهر. خواهرم 14 سالشه از12 سالگی گوشی مامان و تصاحب کرده یکی زنگ بزنه ازبس دستشه این جواب میده. نت که داره هیچ اینستا هم داره بهش بگی واست خوب نیس زبونش 14 متر اندازه خودش دراز میشه؟🤣برا همین از دختر جماعت خوشم نمیاد یعنی دوس ندارم دختری داشته باشم که دهنش بیست مترباشه

زندگی همچنان زیباست
من اصلا حرفاتون نخوندم چی گفتین مگه؟؟ من جواب این خانوم ودادم شما چند سالتونه مگه؟؟ اگه دقت کرده باش ...

ولی من اون بعضیا ب یاحترامی نکردم 

متاسفانه شماها همتون ادای ادم های خوب و با ادب و مریم مقدس در میارین 

ولی اصلا درست صحبت نمیکنید 

یکی میگ سلیطه یکی میگ گودزیلا 

خب اگ بچه های الان این چیزایی ان ک شماها میگین دست پرورده شماها ان دیگ پدر مادراشون هم دوره ای شماهان

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شما خودت مادر اینده ای شایدم الان مادر باشی با این طرز صبحت میخاین بچتون تربیت کنید  خوب مطمئن ...

بله مادرم ولی همین که شما خوب تربیت شدی و فیلسوف آینده میشی بسه 

شما به فکر آینده خودت باش که خیلی خطرناکه نیازی نیست به فکر آینده منو بچه های من باشی

بله مادرم ولی همین که شما خوب تربیت شدی و فیلسوف آینده میشی بسه  شما به فکر آینده خودت باش که ...

من نگران کسی نیستم 

اگ فیلسوف نشم حداقل یکی. میشم ک با احترام با دگیران برخورد میکنم 🌹 

ن من شما و درک میکنم ن شما من و پس لطفا دیگ. ریپ نکنید 

با سپاس 🌹

هی خواهر. خواهرم 14 سالشه از12 سالگی گوشی مامان و تصاحب کرده یکی زنگ بزنه ازبس دستشه این جواب میده. ...

هیییی ماهم یه دونه شو داریم ولی نه به این حدی که شما گفتی چون از مامانم بابام خواهرم خیلی چش میزنه 

مشکلتون چیه؟؟ اینکه میاین سر گوشی از ما نظر میخواین؟ 

من ک مشکلی ندارم فقط پرسیدم قیافم چطور 

همه نظرات متخصصانشون و دادن هیشکی هم درباره عکس چیز ینگفت

هیییی ماهم یه دونه شو داریم ولی نه به این حدی که شما گفتی چون از مامانم بابام خواهرم خیلی چش میزنه&n ...

هی هم  درمورد ازدواج و شوهر میپرسه میگم زوده این سوالاناراحت هم میشه تو خشک مذهبی.  مامانم گوشی و میگه بده نمیده. من اصلا خوشم نمیاد انقد سرش توگوشیه باشه. ولی چه میشه کرد حتی چندبار مشاهده کردم با پسرا میحرفه دعواشم کردم گفت دیگه خوب شدم برا همین میترسم دختردارشم اینجوری بشه

زندگی همچنان زیباست
من که دانشگاه رفتم مامانم گو‌شی سادشو با سیمکارت داد بهم. اصلا هم نمیگفتم برام گوشی بخرین حتی سیبیل ...

گفتی ابروووو اره بخدا باورت میشه من الان شوور دارم هنوز ابروهامو برنداشتم ته تهش بالای ایروهامو تمیز میکنم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
اگ توجه کرده باشین گفتم همشون ن ولی بیشترشون اینکارو میکنن  من نمیدونیم شما چند سالتونه ولی حت ...

کلا میگم عزیزم خوب نیس زیاد هرکس یجوره زندگیش دیگه چی بگم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻