2777
2789
عنوان

بیاید + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 136 پست
افرین دقیقا

اینجور بچه ها همش میرن دنبال دوست پسر و این چرت و پرتا البته ن هموشن 

من با اینک این محدودیت ها و نداشتم ولی هرگز ن دنبال دوست پسر رفتم ن سیگار و هیچ چیز دیگه ای

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

اینجور بچه ها همش میرن دنبال دوست پسر و این چرت و پرتا البته ن هموشن  من با اینک این محدودیت ه ...

مگه من رفتم دنبال این کارا😕منم نداشتم میگم تازه ۱۹ سالگی برام گوشیه خفن خریدن

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم وقتی ازدواج کردم گوشی گرفت برام شوهرم ک اونموقع هم ازاین کشوییا بود نت واینا خبری نبود😀

اره افرین منم از اینا ک باز و بسته میشد جاوا بود و خبری از نت و اینترنت نبود

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

من که دانشگاه رفتم مامانم گو‌شی سادشو با سیمکارت داد بهم. اصلا هم نمیگفتم برام گوشی بخرین حتی سیبیل داشتم سال دوم دانشگاه سیبیلو زدم خخخخ. ابرو هم که سال سوم نامزد کردم آرایشگر گرفت. اسم اونجای پسرا و نمیدونستم یادمه توخدابگاه سال دوم  درباره اونجا حرف میزدن من میگفتم چیه میخندیدن بهم 🤣🤣

زندگی همچنان زیباست

اگ توجه کرده باشین گفتم همشون ن ولی بیشترشون اینکارو میکنن 

من نمیدونیم شما چند سالتونه ولی حتما از اینجور مسائل باب نبود ک شما هم اهمیت ندادین 

یه مادر پدر واقعی هیچ وقت گوشی و اینترنت و تو این سن دست بچش نمیده  همینه که چشم وگوش بچه ها با ...

چندسال ی منظورت؟؟ الان  بعصی از بچه ها سلیطه شدن ندن میگیرن به زور از بابا مامانشون

زندگی همچنان زیباست
یه مادر پدر واقعی هیچ وقت گوشی و اینترنت و تو این سن دست بچش نمیده  همینه که چشم وگوش بچه ها با ...

اهوم حتما پدر و مادر من الکی ان 😏

عزیزم الان مشکل همه شما مسائل.... ک تو کتابای درسی هم دربارش هست 

اگ توجه کرده باشین گفتم همشون ن ولی بیشترشون اینکارو میکنن  من نمیدونیم شما چند سالتونه ولی حت ...

من ورودی 91 دانشگاه هستم دوره ما هم مدرسه دخترا چشم و گوش باز زیاد بودن بعد مدرسه میرفتن لب دریا پارک کنار مدرسمون. با دوس پسرشون. در هر وره ای این نیاز وجود داره فقط یه سری میرن سمتش یه سری نه.. 

زندگی همچنان زیباست
چندسال ی منظورت؟؟ الان  بعصی از بچه ها سلیطه شدن ندن میگیرن به زور از بابا مامانشون

شما خودت مادر اینده ای شایدم الان مادر باشی با این طرز صبحت میخاین بچتون تربیت کنید 

خوب مطمئنم بچه فیلسوف تحویل جامعه میدید✋

من ورودی 91 دانشگاه هستم دوره ما هم مدرسه دخترا چشم و گوش باز زیاد بودن بعد مدرسه میرفتن لب دریا پار ...

ولی امروزه اکثریت میرن 

گلم تو کلاس ما ک 37 نفر بود 

33 34 نفر دوست پسر داشتن 

شما خودت مادر اینده ای شایدم الان مادر باشی با این طرز صبحت میخاین بچتون تربیت کنید  خوب مطمئن ...

من اصلا حرفاتون نخوندم چی گفتین مگه؟؟ من جواب این خانوم ودادم شما چند سالتونه مگه؟؟ اگه دقت کرده باشین گفتم بعضیا مثل همین حرفی که تازه خودتون گفتین که بعضیا اینجورین

زندگی همچنان زیباست
چندسال ی منظورت؟؟ الان  بعصی از بچه ها سلیطه شدن ندن میگیرن به زور از بابا مامانشون

14 سال خیلی زوده به نظر من حالا 18 سال به بعد اونم نه گوشی که نت داشته باشه یه گوشی ساده در حد زنگ زدن بهشون   بچه های الان گودزیلا هستن بچه نیستن که 😏