✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
من میدونم ماشین132مدل90،برای برادرشوهرمه،بدون رنگ ،بیمه هم تخفیف از اول داشته،55
در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹. آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍 این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞 مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖. کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
الان ک ماشین سی درصد گرون شد هم همین قیمته؟ ۳روز پیش ماشین گرون شدا
بله دیروز میگفت این قیمت میخواستن ماشینشو،
ولی بنظرمن برای پراید خیلی زیاده این قیمت ها
در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹. آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍 این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞 مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖. کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........