2777
2789
عنوان

دم بخت

136 بازدید | 14 پست

دختردم بختی که سنش بالا رفته به خودش نمیرسه چکارش کنیم میگه ازطبیعی خوشم میاد صورتشم افتضاحه اما بامیکاپ ساده درس میشه

ماهی1بارازخونه میره بیرون یعنی جایی نیس که بره

کمک....

افسردس

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی به خودش نمیرسه ویایی نمیره چطور کمک کنیم یه کار واسه خودش جورکنه تومحیط بل اخره بایر بایکی اشنا بشه ببینتش خوشش بیاد از اسموک که شوهر سبز نشده 

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰

من یه دختر 18 ساله هستم 

به نظر من شاید دخترتون دچار مشکلات جوانی شده 

کسی رو دوست داشته که ترکش کرده؟؟

شکست عشقی خورده؟؟

شاید جو داخل خانواده باعث بی تفاوتیش شده 

دخترا عاشق زیبایی و اراستن هستن 

اگه دوستی داره از قبل با دوستش هماهنگ کنید که با دخترتون بره گردش و خرید 

خودتون براش لوازم ارایش گوگولی بخرین😆

وقتی یه کم ارایش میکنه و به خودش میرسه بغلش کنید و بهش بگیر وای که چقدر ناااز شدی چشم بد به دور باشه😀

😀

بهتره به یه مشاور هم مراجعه کنید 

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓
چی میشد بذرشو میکاشتیم خودش سبز میشد😂

🤔🤔🤔😂😂😂😂بگیم دانشمندامون اخترا کنن به نظرمن تامیتونه به خودش برسه باید چون عقل مردا به چشمشونه یه کم چسان فسان کنون غمزه کنون راه بره نازوادا داشته باشه  یه مشنگی پیدا میشه دیگه خخخخ😂😂😂😂

بهترین مشاور دنیایی 😅😘

قابله تونداشت اخه برادرشوهرمنم مجرده مشنگه میگه فقط خوشگل باشه هیچکارم نمیخادبکنه خودم همه کاراشو میکم خخخخخ من خودممم وقتی میخام شوهر ولخرجی کنه خوشمل میکنم 

قابله تونداشت اخه برادرشوهرمنم مجرده مشنگه میگه فقط خوشگل باشه هیچکارم نمیخادبکنه خودم همه کاراشو می ...

اینجوری بمونه ک زنش بدبخت میشه 

اخه باز یکی دیگ پیدا میکنه ک خوشگلتر از این باشهه

اینجوری بمونه ک زنش بدبخت میشه  اخه باز یکی دیگ پیدا میکنه ک خوشگلتر از این باشهه

به خاطر همین حرفاشه هنوز زنش ندادیم میگیم عقلش بیاد سرجاش بعد زنش بدیم😂😂😂