2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 30 پست
شوهرت چی اونم بیست روز تو خونست؟ تو این بیست روز کسی دیدنت نیومده؟ 

ن اون سرکاره 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه بویایی و چشاییم از هفته قبل رفته هنوزم نیومده

من بویایی چشای و دارم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
ولی شب قبل ازاینکه بدن درد بگیرم بستنی خوردم با اب یخ خودم فک میکنم مال اونه

ندونی بهتره بزار به حساب سرماخوردگی خودتو حسابی تقویت کن استرس نداشته باش که سیستم ایمنیت ضعیف بشه اگه حالت خدای نکرده خیلی بد شد بروبیمارستان 

ندونی بهتره بزار به حساب سرماخوردگی خودتو حسابی تقویت کن استرس نداشته باش که سیستم ایمنیت ضعیف بشه ا ...

امروز بدن دردم خوبه زیاد نیست میتونم کارای خونه رو بکنم 

حتی مادر یا مادر شوهرتون؟ مگه میشه؟ 

مادرشوهرم چون گفتم مهمون نیاد خونم قهر کرده اصلا نیومده ولی مامانم پیشمه هیچ علائمی نداره

کلا علائمش مثل سرماخوردگی هست بزارید به نیت سرماخوردگی از سرتون بره

استرس ندارم اصلا

خوبه خدارشکر انشاالله که چیزی نیست منکه غذامیخورم حالت تهوع میگیرم هیچیم نمیفهمم مزهارو حالم بدمیشه

بدن درد نداری