2777
2789
عنوان

دخترداییم

191 بازدید | 18 پست

دختر داییم کنارمه نظرات رو میخونه میخواد بدونه چه خواستگار هایی ممکنه براش بیاد؟

پرستاره باباش دستفروشه وضع مالی متوسط به پایینی دارن خوشگله قدش متوسطه دختر خیلی پاکیه اخلاقشم خوبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو این موارد به قسمت خیلی اعتقاد دارم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

خاستگارخوبم میاد..چرانیاد!

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

دلبندم یکی از همکاراتو بچسپ😐😐😐😁😁😁😁

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

عزیزم پس اگر از خودت مطمئنی مطمئن باش اونی ک لیاقتتو داشته باشه برات میاد

به خاطر شغل بابات اصلا نگران نباش

توکلت فقط به خدا باشه و مثبت فکر کن

همون همسری که میخوای رو برای خودت تصور کن و مطمئن باش ک بهش میرسی

من و دختر خاله‌م از نظر ظاهر و موقعیت شغلی تقریبا در یه سطحیم

وضع مالی ما از اونا بهتره و بابام شناخته شده تره نسبت به بابای اون

ولی اون همیشه خواستگاراش بهتر از مال من بوده

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

کدوم موارد؟

ازدواج و خواستگار دیگه