2777
2789
عنوان

دمی گوجه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 25 پست

گوجه رو با پیاز سرخ میکنی  یکمم رب بزن رنگ بگیره بعد اب به مقدار کافی نه زیاد بریز بزار قل بزنه بعد برنجتو میریزی تو اب سرشو میزاری  تا دم بکشه

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔
نوش جونت گلم خیلی غذای خوشمزه ای هوس کردم ⁦☺️⁩ یه نکته مهم اینه که نباید پوست گوجه رو دور بریزی وگر ...

ممنون گلم..چشم

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهرم درس میکنه خیلی عالی میش یبار هم بزام فرستاده بود چند روز پیش 

گوجه سیب زمینی  ذرت  و سبزی معطر داشت 

طرز تهیه رو نمیدونم 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

من وقتی حوصله پیازو اینارو ندارم

برنج رو به حالت دمی و کره و نمک و آب میزارم رو گاز بعد توش گوجه ریز ریز میکنم

نمک و فلفل و زردچوبه میزنم

ب همین آسونی

عااااااااااشقشممممم

من یه پیاز خیلیییی ریز میکنم سرخش میکنم گوجه رنده شده یه قاشق رب و نمک و فلفل و زردچوبه و شنبلیله و ...

ینی برنجو اول میپزین ابکش میکنین بعدن میریزین داخل گوجه؟

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
ممنون گلم..چشم

خواهش میکنم عزیزم... چشمت بی بلا

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ینی برنجو اول میپزین ابکش میکنین بعدن میریزین داخل گوجه؟

ن مثل کته دیگه 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
ن مثل کته دیگه 

اها..اخه خیلی هنوز وارد نیستم.

اها..اخه خیلی هنوز وارد نیستم.

راه میفتی 😁من خودم داغون بودم 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
راه میفتی 😁من خودم داغون بودم 

خخخ ایشالا..بازم ممنون اگه خوب شد عکسشو میذارم..  

خخخ ایشالا..بازم ممنون اگه خوب شد عکسشو میذارم..    

😘😘باش عزیزم